Jaaragenda

Maak heel eenvoudig een persoonlijke agenda waar je het hele jaar plezier van hebt. Met je eigen foto's maak je van je praktische jaaragenda een leuk aandenken.

€19,95 (excl. verzendkosten)

Op dit moment is het alleen mogelijk om een fotoagenda te maken op een pc of laptop met besturingssysteem Windows.

Maak je agenda

Productinfo

Let op: Op dit moment is het alleen mogelijk om een fotoagenda te maken op een pc of laptop met besturingssysteem Windows.

Jouw foto's in een persoonlijke jaaragenda

  • 13 x 15 cm, ringband
  • Harde kaft met keuze uit 6 kleuren
  • Weekoverzicht op 2 pagina´s
  • Jaaroverzicht
  • 168 pagina´s met 29 fotopagina´s
  • Kies zelf je startmaand
  • Notitiepagina´s
  • Adresboek
Cover options

Kaftopties

Cover options

Onze jaaragenda wordt geleverd met een luxe harde kaft. Je kunt kiezen uit 6 kleuren en verschillende texturen: krokodillenprint, rimpeleffect en linnen.

100% tevredenheidsgarantie

Bij albelli garanderen we 100% tevredenheid. Jouw agenda wordt professioneel afgedrukt en binnen een paar dagen thuisbezorgd. Ben je niet helemaal tevreden, dan drukken we je bestelling opnieuw voor je af of retourneren we het volledige aankoopbedrag.

Levering

Levertijd: 5-6 werkdagen

Dit aantal dagen gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Log in om je orderstatus te zien

Voor meer informatie, bekijk ons overzicht levertijden.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten, het formaat en gewicht van de bestelling. Ga naar ons verzendkostenoverzicht voor de exacte verzendkosten van je bestelling.

Thuisbezorgen

Bij thuisbezorging wordt je kalender binnen 2 à 3 dagen thuisbezorgd met de reguliere post. A2 en A3 jaarkalenders worden via een koerier verzonden. Hiervoor wordt bij je aangebeld.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)