Voetbal foto

Nu het sportieve zomerseizoen eraan komt, vragen we jullie deze maand om afbeeldingen vol actie vast te leggen. Misschien is het een foto van een nieuw avontuur, een dansmove, die laatste pass in een sportwedstrijd, een vredelievend protest of iets anders dat je ‘live’ kunt vastleggen.

Actie vastleggen is een interessante manier om een verhaal te vertellen in een foto. Hoewel dat een hele uitdaging kan zijn, zijn de resultaten vaak heel lonend: ze nemen je telkens weer mee naar dat ene moment. Bekijk hieronder een aantal van onze favoriete foto’s om je op weg te helpen.

 

Foto skateboarding

 

Actie foto springend meisje

 

Hond op skateboard

 

Licht… camera… ACTIE

Het maakt niet uit of je een professionele camera of een smartphone gebruikt. We zijn sowieso benieuwd naar je actiefoto’s. En met onze nieuwe smartphone app kun je meteen een fotoboek met zachte kaft maken en bestellen, middenin de actie!

P.S. Heb je nog wat inspiratie nodig? Geen zorgen! Je kunt ook een kijkje nemen bij onze vorige blogpost over het vastleggen van beweging om wat extra ideeën en tips te krijgen.

Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram en deel jouw foto’s met ons door @albelli_be te taggen en #FotoMomentVanDeMaand #albelli aan je post toe te voegen!

Reacties