Op 8 maart was het ook dit jaar weer tijd voor de de SafeShops Awards!!
Onze Belgische marketeers Evelyne en Alicia vertrokken richting de awarduitreiking in Londerzeel, België en namen daar de Brilliant Concept award in ontvangst!

De Safeshops Awards die dit jaar voor de tweede keer werden uitgereikt, zijn de eerste door onderzoek gesteunde e-commerce awards in België. Deze awards worden uitgereikt door Safeshops.be, de Belgische associatie voor de e-commerce sector. De winnaars worden uitgekozen op basis van een grondig, objectief marktonderzoek naar het online koopgedrag van consumenten. Aan dit onderzoek namen dit jaar meer dan 4.200 online shoppende consumenten deel.

Dit jaar omvatten de Safeshops Awards vijf categorieën, zijnde: Logistics Champion Award, Payment Hero Award, Customer Friendliness Award, Brilliant Concept Award and SafeShops.be Diamond Award. Na de overwinning in de categorie Payment Hero Award vorig jaar, won albelli dit jaar de Brilliant Concept Award!

De Briljant Concept Award werd beoordeeld op basis van:

– Het design en de klantvriendelijkheid van de website
– De beschikbare productinfo
– Het bezitten van een uniek concept dat inspireert en differentieert
– Het bezitten van klanten die ware ambassadeurs van het merk zijn

Als bedrijf zijn we enorm blij met deze winst en zijn we er vooral erg trots op dat vele klanten tevreden zijn met ons merk en onze website. Daarom willen we graag onze klanten bedanken voor de steun en hopen we dat er nog vele tevreden klanten zullen volgen.

Reacties