Een favoriete foto van jezelf met vrienden of familie is natuurlijk erg leuk voor aan de muur. Maar als je op zoek bent naar nieuwe ideeën, hebben wij wel wat tips voor je! Met deze 6 ideeën voor je canvas, plexiglas of aluminium, creëer jij wanddecoratie met een wow-effect.

Een echte kleurenexplosie aan je muur!

Wanddecoratie: kleur

Kleurrijke foto’s komen het mooist uit op plexiglas.

Voeg wat kleur toe aan je huis met een foto van bloemen, kleurrijke stoffen of bijvoorbeeld deze paraplu’s. Voor een abstract effect maak je een close-up of neem je een foto vanuit een verrassende hoek. Zet deze foto op plexiglas, zodat de kleuren nog helderder en intenser overkomen.

Creëer rust in je huis

Wanddecoratie: minimalistisch

Een simpele foto kan een groot effect hebben.

In eerste instantie ziet deze foto er misschien niet zo interessant uit (het zijn maar gewoon 2 stoelen en een tafel). Maar zo’n minimalistische, symmetrische foto kan een erg rustgevend effect hebben. Kies voor het mooiste resultaat een groot formaat canvas, plexiglas of aluminium.

Maak eens een andere familiefoto

Wanddecoratie: familiefoto

Vader, moeder en zoon in een creatieve familiefoto.

Doe eens wat creatiefs met je volgende familiefoto. Een foto zoals hierboven is tijdloos, persoonlijk en laat zien hoe creatief je familie is. En, niemand hoeft zich druk te maken om een ‘bad hair day’! 😉 Dit soort foto’s staan het mooist op een canvas, vanwege de warme uitstraling.

Creatieve vintage voor aan je muur

Wanddecoratie: vintage

Maak een close-up van een stukje erfgoed voor het in de prullenbak belandt.

Heb je een oud erfstuk, zoals een tapijt of een bank, dat je liever niet weg wilt doen? Maak er dan een foto van en hang het aan je muur! Voor een echte ‘vintage look’ laat je de foto afdrukken op canvas. Door het ruwe materiaal zal de textuur prachtig uitkomen.

Hang de vertrouwde klok weer op

Wanddecoratie: klok

Laat de tijd even stil staan met een foto van een klok.

Tegenwoordig heeft iedereen de tijd bij zich op hun telefoon, waardoor een klok aan de muur overbodig lijkt. Maar het is nog steeds leuk als decoratie! Fotografeer je favoriete klok en laat het in zwart-wit afdrukken op aluminium. Dit idee is misschien heel abstract en creatief, maar het is toch nostalgie!

Een muur om op te eten!

Wanddecoratie: keuken

Stillevens aan je keukenmuur.

Maak prachtige foto’s van heerlijk eten en creëer je eigen moderne kunstwerken. Zet verschillende foto’s op 4 kleine formaten plexiglas en decoreer je keuken met een mooie foto-compositie. Bekijk ons kookboek voor meer inspiratie voor je foto’s

Ben je geïnspireerd geraakt? Zet dan nu je eigen foto op canvas, plexiglas of aluminium.

Reacties