Yearbook photos

Wat waren jouw meest memorabele momenten van de voorbije twaalf maanden? Selecteer de hoogtepunten van 2015 en zet ze in de kijker met een persoonlijk jaarboek. De perfecte manier om een overzicht te krijgen van jouw avonturen, evenementen, en nieuwe ervaringen.

Niet zeker hoe je begint aan je jaarboek? Of ben je op zoek naar een nieuwe manier om je foto’s van het voorbije jaar vorm te geven? Bekijk dan deze voorbeelden ter inspiratie.

Huisdieren – maak een mooi fotoboek over je trouwste vriend.

Yearbook ideas pets

Onze huisdieren zijn een groot deel van ons leven. Ze doen ons lachen, houden ons gezelschap, en lezen onze gedachten. Selecteer de foto’s van jouw trouwste vriend en leg ze vast in een mooi fotoboek.

De ochtendwandeling met de hond, of de kat in de gordijnen. Momenten die je doen glimlachen zijn het waard om op terug te blikken. En daarbij zegt een beeld meer dan duizend woorden. Dus waarom maak je geen fotoboek vanuit het oogpunt van je huisdier? Welke foto’s zouden zij kiezen moesten ze een fotoboek over zichzelf maken?

Voor alles een eerste keer! Wat ontdekte jij in 2015?

Yearbook ideas new experiences

Een nieuw jaar brengt nieuwe ervaringen met zich mee. Wat ontdekte jij in 2015? Misschien ben je wel verhuist, of startte je een gloednieuw hoofdstuk dankzij een nieuwe studie of hobby. Denk ook eens terug aan je eerste festival, of misschien verwelkomde je wel een nieuwe aanwinst in de familie. Niets is te klein om groots te zijn. Daar is een pasgeboren baby het beste bewijs van.

Creëer een jaarboek vol nieuwigheden en help jezelf om gepast terug te kijken op de momenten die van tel zijn.

Was jij dit jaar een ‘reizende ster’?

Yearbook ideas travel photos

Het leven is als een boek, en zij die niet reizen lezen er slechts één pagina van.

Trok jij dit jaar de wijde wereld in? Leg je reis vast en deel je tips en wilde avonturen! Een jaarboek is de perfecte manier om nog eens door je reis te bladeren. Daar geniet je binnen een decennia nog van!

Waar 2015 je ook bracht, giet je foto’s zeker in ons gebruiksvriendelijk fotoprogramma en leg de momenten van het verleden nu vast voor de toekomst.

Reacties