Het is een geweldig jaar geweest voor albelli, vol met leuke veranderingen. Het was hard werken, maar dat deden we met veel plezier. We begonnen het jaar knallend met het nieuwjaarsfeest. In onze mooiste ski-outfit feestten we in après-ski-stijl 2016 in.

Onze eerste catalogus werd gedrukt (gevolgd door nog drie andere gedurende het hele jaar) en video’s van het productieproces van onze producten werden geschoten. We lanceerden meer dan 2000 nieuwe clipart, achtergronden en sjablonen in zowel onze online als offline fotoprogramma’s (een paar ervan zie je hieronder in ons jaarboek). En we creëerden meer dan 90 nieuwe ontwerpen voor kaarten.

En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook nog tijd kunnen vrijmaken om ons merk te updaten met een nieuw logo en een nieuwe look. Om het geheel mooi af te ronden lanceerden we aan het eind van het jaar onze nieuwe tv-reclame in Nederland, België en Noorwegen. Wow. 2016 was een superjaar en zonder jou hadden we dit alles niet voor elkaar gekregen. Blik met ons terug op onze beste momenten in het online fotoboek hieronder.

Wat waren jouw beste momenten van 2016? Waarom maak je niet ook een fotoboek waar ze allemaal in staan, net als dat van ons? Het hoeft niet eens veel tijd te kosten. Met behulp van onze tips maak je jouw jaarboek binnen een uur.

Reacties