Gelukkig nieuwjaar!

We hopen dat je fijne feestdagen hebt gehad! Terugblikkend op 2015, realiseerden we ons hoeveel mooie momenten we hebben meegemaakt afgelopen jaar. En, stel jij jezelf ook de vraag waar alle tijd naartoe is gegaan? Dan ben je het zeker met ons eens dat 2015 voorbij gevlogen is!
Om ervoor te zorgen dat elk moment van 2016 de aandacht krijgt dat het verdient, hebben wij ons voorgenomen om maandelijks ons mooiste moment in de kijker te zetten. Daarom introduceren we het fotoproject van 2016: #fotomomentvandemaand. Dit is de perfecte manier om je dagelijkse belevenissen, hoe groot of kleine deze ook zijn, te delen. Doe jij met ons mee?

Doe met ons mee

1. Elke maand onthullen we een nieuw thema.
2. Maak foto’s geïnspireerd op het maandelijkse thema en upload deze op Facebook, Twitter of Instagram.
3. Tag je foto met #fotomomentvandemaand en misschien publiceren wij jouw moment op onze Facebookpagina.

#1: voornemens

Het eerste thema van dit jaar is: “voornemens”. Dit kan vanalles zijn, een lijstje met voornemens, een foto van jezelf in actie of een afbeelding van datgene wat je wil bereiken. Bekijk de foto’s van het albelli team hieronder en doe inspiratie op voor jouw (goede) voornemens!

foto-ijsschaatsen

Ik wil graag meer tijd spenderen aan mijn favoriete sport, schaatsen! – Erica, designer

foto-boeken-kat

Ik wil graag meer boeken lezen. – Paula, designer

foto-vliegtuig-vleugel

Meer reizen, dat is mijn voornemen. – Seraya, copywriter

foto-koekjes-bakken

Meer zelfgemaakte koekjes maken!– Liz, content specialist

foto-joggen

Mijn voornemen is om ‘s ochtends vaker te gaan joggen (en de zonsopgang mee te maken). – Rob, designer

Misschien is jouw voornemen wel om meer avonturen te beleven, vaker thuis te koken of de zonsondergang mee te maken! Wat je voornemens ook zijn, aan het einde van 2016 heb jij een mooie fotocollectie opgebouwd die je misschien wel zult delen met anderen. Misschien bundel jij de hoogtepunten van 2016 wel in een fotoboek of maak je een prachtige collage op wanddecoratie. Wat je ook doet met je herinneringen, 2016 wordt onvergetelijk!
Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en bekijk onze mooiste fotomomenten. Houd deze blog in de gaten voor de leukste foto’s en de #fotomomentvandemaand thema’s.

Tot de volgende keer!
Het albelli team

Reacties