vintage phone

Een nieuwe maand, een nieuw thema voor onze fotoserie #fotomomentvandemaand. Dus… (tromgeroffel…) het doel voor deze maand is om creatieve foto’s te maken met het thema “verenigen en verbinden”.

Wat verbindt jou?

Transport, technologie, vriendschappen en zelfs ‘ouderwetse’ pen en papier zijn allemaal manieren om contact te houden en ons verbonden te voelen met elkaar. Misschien maak je een bepaalde reis om bij een dierbare op bezoek te gaan. Wat voor bijzonderheden of uitzichten zie je onderweg? Heb je een persoonlijk ritueel, bijvoorbeeld yoga of meditatie? Of misschien een bepaalde persoon of plek die je aan thuis herinnert, of ergens waar je een goede band mee hebt?

Maak je geen zorgen, je hoeft geen Lieve Blancquaert te zijn om mee te mogen doen. De foto’s van alledaagse momenten zijn ons net zo dierbaar als de gebeurtenissen die je maar één keer in je leven meemaakt. Het belangrijkste is om jouw verhalen in 2016 vast te leggen en te delen!

 

In deze foto heeft onze copywriter Seraya de ochtendspits in de trein in Khajuraho, India vastgelegd.

India travel

“Deze trein verbindt reizigers met de traditionele plaats Agra (stad van  de Taj Mahal), waar de meeste van deze heren elke dag werken. Het was heel inspirerend om de zonsopgang te zien en stil te staan bij het belang van deze reis. Ik voelde me net een vlieg op de muur!”

 

Onze NL marketeer Carlijn nam deze mooie foto van Machu Picchu, Peru.

Peru travel

De Machu Picchu was voor veel inca’s de verbinding tussen de onderwereld en de goden. Het heilige pad hiernaartoe en de indrukwekkende entree via de zonnetempel waren voor mij absoluut twee onvergetelijke momenten tijdens mijn reis door Zuid Amerika.

 

Klaar? Goed, aan de slag met die verbindingen!

Nu je op de hoogte bent van thema nr. 2 ben je klaar om die prachtige “verbindingen” vast te leggen! Vergeet niet om je beste foto’s te taggen met #monthlymoments, zodat wij er ook van kunnen genieten! En met de lancering van onze eerste smartphone app is het nu heel eenvoudig om van je foto’s heel snel een kunstwerk te maken, van foto tot afdruk! Maak bijvoorbeeld elke maand een boek met zachte kaft van jouw mini maandelijkse momenten. Wat je ook kiest, we hopen dat je een heerlijke ontdekkingstocht beleeft deze maand!

Reacties