Om te beginnen zijn alle smaken natuurlijk verschillend en is ‘het perfecte communiekaartje’ voor iedereen anders. Het kan soms lastig zijn om jouw wensen in kaart te brengen. Je weet wel ongeveer wat je wilt, maar niet precies hoe dat eruit moet zien. Deze blog is ideaal om je te inspireren en weer te geven hoe gemakkelijk het is om het perfecte communiekaartje te maken bij albelli.

Trends

Deze lente staan de kleuren in lijn met de trends op het gebied van mode en interieur: rustige kleuren gaan gepaard met felle kleuren die voor een speelse touch zorgen. Felle kleuren zoals geel en rood worden gecombineerd met chocoladebruin, zachte tinten roze en verschillende tinten groen.

Deze trends met leuke felle kleuren kunnen gemakkelijk toegepast worden om leuke communiekaartjes te maken voor meisjes. Maar ook bij de jongens kunnen deze trends makkelijk doorgetrokken worden, de gebruikelijke kleuren beige en groen blijven populair. Een communiekaart als dat van Olivier of Max leunt dicht bij deze trends aan.

Op de voorkant van het kaartje wordt doorgaans de naam van de communicant en datum van het feest aangegeven samen met een leuke foto van de communicant natuurlijk. Binnenin staat wat meer informatie over de locatie, tijdstippen en eventueel een kledingvoorschrift. Een leuke aanvulling op deze wat zakelijke informatie zou zijn om hem in verhaalvorm te schrijven of een mooi gedichtje toe te voegen aan de uitnodiging.

De uitnodiging bestellen

Op albelli.be zijn de mogelijkheden eindeloos wat betreft het creëren van gepersonaliseerde communiekaarten met een foto. Zo zijn er om te beginnen verschillende papiersoorten. Hierbij bestaat de keuze uit een glanzende, matte of extra matte uitvoering. Waarbij glans een extra chique uitstraling geeft en mat een stoere. Bovendien zijn er verschillende formaten beschikbaar, namelijk: vierkant (10 x 10 cm en 15 x 15 cm), staand (10 x 15 cm en 13 x 19 cm) of liggend (15 x10 cm en 19 x 13 cm).

Daarnaast kan het ontwerp volledig naar jouw eigen smaak worden ingericht. Dat is erg handig, want je hebt met bovenstaande voorbeelden vast veel inspiratie opgedaan die je nu kan uitvoeren! Ook de clipart opties kunnen erg nuttig zijn als het erop aankomt een ontwerp eigen te maken, het is een originele manier om het kaartje nog meer te personaliseren.

Is jouw zoon bijvoorbeeld een stoere basketballer? Maak het kaartje dan persoonlijk met een leuke basketbal. Of gebruik vrolijke hartjes voor je dochter. Verschillende basisvormen en -symbolen, zoals een zeshoek, geven je de mogelijkheid een eigen stijl te creëren. Bovendien worden bij alle kaarten gratis enveloppen geleverd. Dit betekent dat jou helemaal niets meer in de weg staat om de communiekaarten zelf te maken bij albelli.

Bij een mooi kaartje hoort natuurlijk ook een perfecte foto, bekijk onze 6 tips om de perfecte communie- of lentefeestfoto te maken.

Communiekaartjes maken

 

Reacties