Inmiddels is de #mijnalbelli wedstrijd alweer een aantal maanden bezig en er zijn al veel inzendingen binnengekomen. Fotoboeken, wanddecoratie, foto-afdrukken, kalenders en mokken, we vinden het ontzettend leuk om al die mooie creaties te zien. Het is inspirerend voor ons en voor al onze klanten! Vandaag zetten we graag de winnaar van april in de kijker: Pol.

Wat heeft je geïnspireerd om een albelli product te maken?
Wel we leven tegenwoordig aan een razendsnel tempo. Je moet af en toe de mooie momenten vastleggen, zodat je hier op terug kunt kijken in tijden dat het wat minder gaat.

Was het een cadeau of voor jezelf?
Ik heb meerdere producten besteld. Eén was voor mezelf en de andere was een cadeau. Wanneer je iemand een fotoproduct van albelli cadeau doet, is het altijd een geslaagd cadeau! Ik vind het normaal erg moeilijk om een cadeau voor iemand te kiezen, maar bij albelli is het juist gemakkelijk.

Kun je ons iets vertellen over de foto op jouw fotoproduct?
De ene was voor de communie van een schat. De andere (foto met hond) zijn ook twee schatten.

Is dit het eerste persoonlijke fotoproduct dat je gecreëerd hebt? Zo nee, wat waren de anderen?
Het is niet het eerste fotoproduct dat ik gecreëerd heb. Hiervoor heb ik een wanddecoratie gemaakt van een dierbare vakantiefoto.

De dierbare vakantiefoto van Pol als wanddecoratie

Wat vind je handig aan de albelli editor?
De editor werkt zeer gemakkelijk. Ik kan dit aan iedereen aanraden!

Was er iets dat je gewild had dat jij of albelli anders had gedaan, zodat het maken van dit product leuker of gemakkelijker zou zijn?
Nee, absoluut niet. Alles was perfect naar wens.

Vind je het leuk om foto’s in je huis te tonen en hoe doe je dat?
Ik vind het zeer leuk om foto’s in mijn huis te tonen. Vooral wanneer ik deze onderdeel van het interieur kan maken. Dat doe ik het liefst met behulp van wanddecoratie.

Wat zijn je favoriete dingen om foto’s van te nemen en waarom?
Ik maak het liefst foto’s van mijn dierbaren, omdat deze vaak een link hebben naar voor mij mooie herinneringen. Een ander favoriet onderwerp waar ik graag foto’s van maak is de pracht van de natuur en dieren.

De winnende wanddecoratie van Pol

Waar neem je meestal foto’s mee? Smartphone of camera? Wat heeft je voorkeur?
Ik neem het liefst foto’s met mijn eigen camera. Deze gaat overal mee naar toe!

Wat ben je van plan te maken met jouw gewonnen waardebon?
Ik denk een leuke canvas van een zebra uit de dierentuin.

Denk je dat je foto’s van jouw fotoproducten blijft delen, zodat je anderen kunt inspireren?
Dat denk ik wel. Ik ben erg blij als ik mensen kan inspireren met mijn foto’s en fotoproducten.

Tot slot: heb je tips voor andere mensen die het leuk vinden om fotoproducten te creëren?
Ja, zeker. Maak zoveel mogelijk foto’s van de mooie, goede momenten. Het is goed om zo vaak mogelijk stil te staan bij de mooie momenten in het leven.

Heb jij ook een albelli product gemaakt? Deel jouw favoriete creatie op Instagram of Facebook met #mijnalbelli of upload hem in de galerij. Hiermee inspireer je andere mensen om ook een mooi fotoproduct te creëren én maak je kans op een waardebon t.w.v. €50.

Reacties