Met alle mogelijke opties kan je je snel overweldigd voelen en kan het lastig zijn om het beste formaat voor je fotoboek uit te kiezen. Daarom hebben we voor jou dit handige lijstje samengesteld om je te helpen bij je beslissing. We hebben vierkante boeken die perfect zijn voor Instagram foto’s, liggende boeken voor de mooiste reisfoto’s en staande boeken die perfect zijn voor trouwdagen en foto’s van je dierbaren.

Vierkant S

Een eenvoudig 10 cm x 10 cm vierkant boek is geweldig om altijd bij je te hebben in je tas of als leuk geschenk voor een van je vrienden. Een small vierkant fotoboek is daarnaast ook fantastisch als je je favoriete Instagram foto’s in het echte leven wil recreëren!

Liggend S

Dit liggend fotoboek is net wat kleiner dan de gemiddelde ansichtkaart en is perfect als je een fotoboek wil maken met allemaal vakantiefoto’s erin. Bovendien heb je heel wat plek voor korte tekstjes langs je foto’s. Je beschikt over verschillende opties om het boek helemaal aan jouw stijl aan te passen of om het om te toveren tot een geweldig cadeau!

Vierkant M

Deze grootte ziet er goed uit en past perfect in een tas, op tafel of in de boekenkast! Als je op zoek bent naar een boek dat net wat anders is dan het traditionele fotoboek, vergeet dan niet dat je hier naar wens opmerkingen, achtergronden, grafische details aan toe kan voegen.

Liggend M

Een fantastische manier om ervoor te zorgen dat je vakantieherinneringen nooit vervagen. Het liggend medium fotoboek is perfect als cadeau voor de familie, voor vrienden of voor jezelf! Vergeet ook niet dat je één van je foto’s op de omslag kan gebruiken.

Staand M

Als je een fotoboek wil maken van dat ene leuk weekend, een geweldig feestje of gewoon een avondje stappen, dan is deze grootte gewoon perfect. Als je deze grootte combineert met de zachte omslag van albelli, dan zal je fotoboek er uitzien als een echt high end fashion tijdschrift!

Vierkant L

Voor degenen onder ons die niet bekend zijn met de theorie achter fotografie, willen we graag even het volgende uitleggen: een vierkante foto trekt de aandacht naar het midden van het beeld, dit wil zeggen dat dit grote, vierkante fotoboek perfect van formaat en vorm is om het beste uit babyfoto’s en spontane foto’s te halen, of het nu op vakantie, op een bruiloft of gewoon tijdens een gezellig moment met het hele gezin is.

Staand L

Onze large formaat is perfect voor portretfoto’s zoals je waarschijnlijk al wel dacht. De grotere pagina’s maken het mogelijk om meer van je geliefden vast te leggen. Als je echt op zoek bent naar een professionele afwerking, kan je kiezen voor glanzend papier om het geheel (letterlijk) te doen schitteren.

Liggende L

Als je echt je grootste en mooiste landschapsfoto’s wilt laten zien, dan is het grote liggende formaat jouw beste optie. Of het nou Oostenrijkse bergen zijn of de skyline van je favoriete stad, een dubbele pagina is de beste manier om van elk klein detail te genieten. Voor de perfecte afwerking ga je voor de layflat-optie, zodat niets wegvalt in de middenvouw.

Vierkant XL

Als je indruk wilt maken met je fotoboek, dan moet je gaan voor XL! Met dit vierkanten fotoboek van 30 cm x 30 cm, verbluf je je vrienden en familie met de grootte van je foto’s! Als je het echt luxe wilt maken, voeg dan een kaft van imitatie leer toe!

Liggend XL

Als je op zoek bent naar een extra professioneel formaat om je reizen in te showen, dan is dit extra grote liggende fotoboek wellicht een optie voor jou. Het laat je foto’s eruit zien als een duur designboek dat je in een kunstgalerie kunt kopen! Vergeet niet dat je onze albelli platliggend premium optie kunt kiezen, zodat er niets verloren gaat in de vouw.

Staand XL

Een extra groot fotoboek is een geweldige manier om een extra speciaal evenement te vieren, zoals een bruiloft, doop, jubileum, of verjaardagsfeest. Met 27 cm x 36 cm trek je gegarandeerd de aandacht als je hem opent voor gasten! De super grote pagina’s bieden genoeg ruimte om van elk detail in je foto’s te genieten, of ze nou van een persoon of mooi uitzicht zijn. Nu is het tijd om het formaat en de vorm te kiezen en je albelli fotoboek te maken.

Begin met je fotoboek

Reacties