Het begon voor Karen (34) met het maken van reisboeken. Als albelli klant van het eerste uur maakte Karen haar eerste reisboek zo’n 10 jaar geleden. Ze was toen nog alleen, maar als snel volgden meerdere boeken met haar vriend, die nu haar echtgenoot en de vader van haar dochtertjes, Joëlle (4) en Luna (1.5), is. Karen vindt het maken van die fotoboeken echt een leuk werkje waar ze graag veel tijd in steekt. En sinds de geboorte van Joëlle volgen er ook fotoboeken met de kinderen!

Van reisboeken naar kinderboeken

Eén van Karen’s favoriete boeken is deze van de geboorte van Luna. Het boek brengt de hele zwangerschap in beeld; van de groeiende buik tot de bevalling en de eerste maanden na de geboorte. Het resultaat van het dikke XL fotoboek mag er zijn. Karen: “Het is precies het kusjesboek, zoveel kusjes worden er gegeven”.

Het favoriete boek van iedereen

Het hele gezin en vooral de meisjes kijken nog altijd veel in het boek. “Ik heb het boek in drievoud gemaakt. Een voor elk kind en eentje voor ons. Als de kinderen dan ooit uit huis gaan, dan kan ik er eentje meegeven aan elk van hen.”

En de winnende foto is…

De foto met de blote buiken is onze favoriet. Hij is genomen door een professionele fotograaf: “Ik heb ook professionele foto’s laten nemen. Dat wou ik echt heel graag”. Het is een échte toevalstreffer geworden. De opzet was dat Karen haar zwangere buik toonde met haar man, Joëlle is er toen spontaan bijgekomen.

En Karen, is er op dit moment een fotoboek in de maak? Sinds de geboorte van Luna (1,5) en de recente verhuizing heeft Karen het erg druk. Ze loopt momenteel dan ook wat achter in het maken van boeken. Een nieuw boek is er voorlopig dus nog niet, maar ze kijkt er al naar uit!

Wil je ook een gepersonaliseerd fotoboek maken? albelli viert 10 jaar met een mooie verjaardagskorting van 25%. Ga nu naar albelli.be om direct aan de slag te gaan.

Reacties