Voordat je begint

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat weten we allemaal. Voordat je dus aan de slag gaat, kan je beter eerst een selectie maken van de mooiste communie- of lentefeestfoto’s die je voor je uitnodigingskaart wilt gebruiken. Bedenk hoeveel foto’s je wilt laten zien. Misschien wil je er maar eentje gebruiken, omdat teveel foto’s de aandacht opslorpen met het gevolg dat die ene speciale foto er niet uitspringt.Als je je foto’s hebt uitgekozen, neem dan even de tijd om na te denken wat je nog zou willen zeggen en maak een lijst van geadresseerden. Vergeet zeker niet hoeveel vriendjes ook een kaartje misschien wel zouden willen! Onze kaarten worden geleverd per 10 stuks, dus zorg ervoor dat je niemand vergeet wanneer je gaat bestellen.

Kies je ontwerp

Nu wordt het écht leuk: het is tijd om je favoriete ontwerp te kiezen! We hebben veel mooie voorontworpen communie en lentefeest uitnodigingen om uit te kiezen. Kijk eens rond, welke kaart is jouw favoriet?

Voeg foto’s en tekst toe

Begin met de vooraf ontworpen fotokaart van jouw keuze en voeg de geselecteerde foto’s en tekst toe. Gebruik je creatieve vrijheid om je kaart uniek te maken. Het is altijd mogelijk om vakken leeg te laten of om extra tekst of afbeeldingen toe te voegen waar jij dat wilt.

Ga creatief aan de slag

Is er nog ruimte voor verbetering? Laat jouw creativiteit maar losbarsten. Met onze albelli ontwerpsoftware maak je het mooiste van elke vooraf ontworpen kaart, kan je clipart toevoegen en spelen met achtergronden, lettertypes en kleuren.

Kies je afwerking

Als je klaar bent met het ontwerpwerk, is het tijd om de afwerking te kiezen. Welke papiersoort heeft jouw voorkeur? Kies uit mat, hoogglans of zelfs extra mat voor een dikkere, stevigere kaart. Twijfel je nog? Deze blog helpt je met de voor jou meest geschikte afwerking te vinden.

Goed gedaan, je bent klaar.

Bestel en wacht tot de kaarten bij je thuis worden bezorgd. Denk eraan dat de kaarten per 10 stuks worden geleverd, dus zorg ervoor dat je het juiste aantal bestelt!
Reacties