Maak kennis met de familie Jansens: mama Elisa, papa Maarten, kleine Emma, oma Mieke en natuurlijk, Freddie de hond. Zij vieren dit jaar samen kerst en zullen enkele grote verrassingen onder de kerstboom kunnen ontdekken want elk van hun, ook Freddie, krijgt dit jaar een gepersonaliseerd kerstcadeau. Ze maakten deze cadeaus helemaal zelf op de albelli website en wij deden de rest. Alle cadeaus liggen nu onder de boom dus het enige wat er nog moet gebeuren is ze uitpakken natuurlijk.

Maak kennis met Elisa, de drukke mama

Het middelpunt van de familie Jansens en de lijm die alles samenhoudt: maak kennis met Elisa. Een bezige bij en een echte perfectionist, zij staat aan het roer van deze familie. Haar man Maarten weet hoe belangrijk een goede planning voor haar is, maar tussen haar yogalessen, taalcursussen en etentjes met vrienden heeft ze nauwelijks tijd om even tot rust te komen. Daarom heeft hij voor kerst een gepersonaliseerde fotokalender in de app gemaakt. Een kalender boordevol foto’s en met alle belangrijke verjaardagen en data erin. Wat lief!

Maak kennis met Maarten, de liefst papa ter wereld

Maarten heeft een groot hart en staat altijd klaar om te helpen. Hij kan werkelijk alles, maar zijn favoriete taak is natuurlijk papa zijn. Spelen met Emma, wandelen met Freddie of bezig zijn met zijn andere passie… oldtimers. Ja, echt! Niks maakt hem gelukkiger (of trotser) dan zijn familie, dus heeft Elisa een vooraf ontworpen fotoboek gemaakt met daarin foto’s van Emma en al hun hoogtepunten van 2020. We weten zeker dat Maarten niet zal kunnen stoppen met glimlachen.

Maak kennis met levendige Emma

Ka-pow! Dat is Emma. Ze loopt het liefst de hele dag in huis rond verkleed als haar favoriete superheld. Van een Power Puff Girl tot Superman: Emma leest graag stripverhalen, kijkt graag cartoons en redt lieve hondjes en vrienden van waardeloze boeven. En dat allemaal in één dag natuurlijk. Haar gepersonaliseerde kerstcadeau? Een vooraf ontworpen fotoboek dat haar levendige fantasie prikkelt en van haar de held maakt in haar eigen stripverhaal. Papa maakte de foto’s, maar zij wist natuurlijk niet dat ze de hoofdrol zou gaan spelen in haar eigen avontuur.

Maak kennis met Mieke, de beste oma ter wereld

Hadden we allemaal maar een grootmoeder als Mieke. De familie Jansens heeft het geluk dat hun grootmoeder bij hen thuis woont, ze kunnen altijd op haar rekenen. Ze brengt graag veel tijd door in de tuin waar ze haar eigen groenten teelt. Haar andere hobby is koken voor de hele familie.Het was dan ook niet moeilijk om een passend cadeau voor haar te bedenken: ze krijgt voor kerst een gepersonaliseerd kookboek cadeau met foto’s van haar tuin en haar recepten. Natuurlijk zijn er ook enkele foto’s waarop we oma in actie zien.

Maak kennis met de hond Freddie

Freddie is de man in huis. Althans, dat denkt hij toch. Deze ondeugende hond is schattig en knuffelt graag. Hij speelt graag met Emma, maar loopt ook graag rond in de tuin en maakt graag lange wandelingen. Zijn grootste interesses?Beenderen, ballen en eten (veel eten). Dit jaar ligt er ook een gepersonaliseerd cadeau voor Freddie onder de boom: wanddecoratie om boven zijn mandje te hangen. En het leukste daaraan? Freddie kan zijn cadeau helemaal zelf uitpakken! Je kan vast al raden hoe geweldig hij het vindt om op allerlei dingen te bijten, liefst dingen waarvoor het verboden is natuurlijk.

Heeft de familie Jansens voor de nodige inspiratie gezorgd? Voor je moeder, grootmoeder, zus, of beste vriend(in): een gepersonaliseerd cadeau is altijd een goed idee. Al onze fotoproducten zijn personaliseerbaar, het maakt niet uit of je gebruik maakt van onze vooraf ontworpen sjablonen of helemaal vanaf nul begint. Het wordt sowieso een uniek cadeau. Klik op de knop hieronder om je meest weloverwogen kerstcadeau ooit te maken.

Begin nu

Reacties