Het communie- en lentefeestseizoen

De lente breekt aan, dit betekent dat de communie- en lentefeesten eraan komen. Voor zoon of dochter is dat een belangrijke dag. Dikwijls gaat die gepaard met stevige voorbereidingen op school. Maar ook mama en papa zitten tijdens dit seizoen niet stil.

Voor deze grote familiefeesten sturen velen leuke uitnodigingen of bedankkaartjes. Voor vrienden en familie, maar vergeet ook de klasgenootjes en de meester of juf niet!

Mooie en frisse kaartjes

Qua communie- en lentefeestkaartjes hebben we mooie en frisse designs voor je in petto!
Wat dacht je van een originele uitnodiging voor het grote feest? De opties variëren van religieus geïnspireerde templates tot neutrale uitnodigingen. Van stoere uitnodigingen voor jongens tot feeërieke kaartjes voor de dromerige meisjes. Voor ieder wat wils!

Niet alleen een uitnodiging is een fijne herinnering aan deze dag, ook een bedankkaartje is een leuke attentie achteraf. Met de verschillende templates kan je ook hier creatief te werk gaan om het perfecte kaartje te maken!

Personaliseer je kaartje

Je kan kiezen uit 3 formaten: staand, liggend of vierkant.
Verder personaliseren doe je met een ruime keuze aan designopties. Creëer jouw ideale kaartje door tekst en clipart aan jouw favoriete template toe te voegen of net bestaande vormen weg te halen. Zet je in, leef je uit!

Welk communiekaartje past het best bij jouw kind?

Het design van Charlotte is geschikt voor de lieve dromerige dochter.
Het kaartje van Laura is dan weer perfect voor de artistieke levendige dochter.

Het kaartje van David is perfect voor de stoere zoon die van voetbal houdt.
Aan de andere kant is het design van Matthias perfect voor de creatieve grappige zoon of dochter.

Alle communiekaarten zijn zowel liggend als staand beschikbaar, ze kunnen dubbel of enkel afgedrukt worden en zijn ook beschikbaar op premium papier.

Meer beeldige plaatjes spotten? Benieuwd hoe de liggende versie eruit ziet? Ga dan verder naar dit overzicht met communiekaartjes, ontdek de vele designopties en ga meteen aan de slag. Voor je het weet liggen ze te blinken in je postbus.

Communiekaartjes maken

Reacties