We verwachten dat we volgend jaar een zeer interessante mix van futuristische patronen en klassieke designideeën uit de vorige eeuw zullen zien.

Speelse, meerkleurige selecties en kleurverloop worden ongetwijfeld enkele van de trends voor 2020. Daarnaast gaat ook 3D het goed doen. Minimalisme gaat nog steeds verder dan alleen maar webdesign en drukwerk en we zijn erg enthousiast over een aantal van de minimalistische ontwerpen waaruit je kan kiezen.

In deze handleiding hebben we enkele van de meest spannende grafische design trends die we aan de albelli site hebben toegevoegd, verzameld.

Art Deco

Het is bijna 100 jaar geleden dat de swingende jaren ’20, en art deco een grote opleving kende in de designwereld – maar het is wel een blijvertje. Er is nog nooit een beter moment geweest om fotokaarten te maken voor je Great Gatsby themafeest. We hebben een aantal zeer klassieke nieuwe ontwerpen bedacht, waarbij we spelen met weelderig goud, het hoogwaardige ambachtelijke gevoel van handgeschreven tekst en de interessante en elegante hoeken van geometrische lijsten en patronen. Donkerblauwe en koperen tinten voegen een weelderige toets toe aan alles wat je met deze look creëert.

Goud

Goud raakt nooit uit de mode – het glittereffect betovert de mensheid al duizenden jaren. Bovendien is het altijd al erg populair geweest bij albelli ontwerpen. Totdat we echte goudfolies op je fotokaarten kunnen printen, bieden we je meer variatie in de gouden ontwerpen en stijlen door te kiezen voor een speels effect. Hierdoor springt je foto nog beter in het oog. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om subtiele gouden versieringen toe te voegen.

Minimalistisch

Minimalistische ontwerpen zijn al enkele jaren in de mode, zowel online als voor drukwerk. In 2020 wordt deze lijn gewoon verdergezet. De minimalistische trend met een moderne twist is steeds populairder geworden bij onze albelli klanten dankzij het gebruik van gebroken witte achtergronden, subtiele geometrische vormen en strakke, met de hand geschreven lettertypen met zandkleurige letters. Als je in je fotoprojecten kiest voor minimalisme, dan kan je de foto’s volledig tot hun recht laten komen.

Rustiek

Onze selectie rustieke designs gaat terug tot het midden van de 20e eeuw. Deze trend is een ongelooflijk veelzijdige keuze voor al je fotoprojecten. Het succes van deze trend ligt in het feit dat het zowel speels, minimalistisch als botanisch kan zijn. Waarom zouden we iets dat werkt, moeten veranderen? Voor volgend jaar hebben we dus gewoon wat extra mogelijkheden toegevoegd. Speel met de verschillende selecties en felle kleuren voor het mooiste resultaat.

Scandinavisch

De Scandinavische collectie van vorig jaar is het afgelopen jaar enorm populair geweest bij iedereen die aan de slag is gegaan met albelli fotoprojecten. Toen we dat beseften, besloten we om meer designs aan deze trend toe te voegen. Je kan dus heel wat wit, neutrale tinten, handgetekende geometrische vormen en asymmetrische indelingen verwachten. Kies in 2020 voor foto’s in Scandinavische stijl!

Ga aan de slag

Nu dat je een idee hebt over de trends voor 2020, is het tijd om na te gaan denken over die fotoprojecten die je wil ontwerpen. Uitnodigingen en fotokaarten, wanddecoratie of fotoboeken, met één van deze trends kan je zeker zijn van een trendy fotoproject.

Nu creëren

Reacties