Glanzende pagina’s in fotoboeken zorgen voor een luxueuze afwerking en laten je foto’s er beter uitzien dan ooit. Perfect voor kleurrijke foto’s en zwart-witfoto’s. De glanzende afwerking brengt alle details naar voren. We vertellen je hier hoe we het maken, welke foto’s je kunt gebruiken en hoe je het zelf kunt toepassen.

Wat zijn glanzende pagina’s precies?

Het glanzende papier dat we gebruiken bij het maken van fotoboeken is net als traditioneel fotopapier, maar dan met een glanzende, luxueuze afwerking. Onze glanzende afwerking is gemaakt met een speciale UV-lak die ervoor zorgt dat je foto’s er jarenlang mooi blijven uitzien.

Wat maakt het zo special?

Glanzende pagina’s geven je foto’s meer contrast en diepere kleuren. Ze zorgen voor een hogere kleurdichtheid, optimale kleurgradatie en perfecte beeldscherpte. Dus, als je wilt dat je foto’s er scherper en helderder uitzien, dan zijn glanzende pagina’s iets voor jou.

Wanneer moet ik glanzende pagina’s gebruiken?

Glanzende pagina’s brengen de kleuren en schaduwen in je foto’s naar voren dankzij de beeldscherpte, waardoor ze voor de meeste fotografiestijlen goed werken. Maar er zijn een aantal specifieke stijlen die extra tot hun recht komen wanneer ze worden afgedrukt op glanzend fotopapier.

Kleurrijke close-ups

Ben je een fanatieke natuurfotograaf met een oog voor detail? Al die close-ups van bloemen en planten die je hebt gemaakt zien er fantastisch uit op glanzende pagina’s. De hoge kleurdichtheid haalt alle verschillende tinten naar voren en zorgt ervoor dat je foto’s er nog beter uitzien.

Architecturale foto’s

Wanneer je op vakantie gaat, kom je vaak thuis met een filmrol vol artistieke foto’s van gebouwen en bezienswaardigheden. Deze foto’s zien er geweldig uit op glanzend fotopapier. Het kleurverloop laat schaduwen en details eruit springen en ziet er erg professioneel uit.

Zwart-witfoto’s

Soms kunnen zwart-witfoto’s er een beetje vlak uitzien. Glanzende pagina’s zorgen er echter voor dat de monochrome tinten er extra uit springen.

Hoe krijg ik glanzende pagina’s in mijn fotoboek?

Het is zo makkelijk. Selecteer de glanzende pagina optie bij het afronden van je bestelling.

Welk formaat fotoboek moet ik maken voor glanzende pagina’s?

Je kunt glanzende pagina’s toevoegen aan ieder formaat fotoboek, ongeacht de afmetingen.

We hopen dat dit je helpt bij het maken van je fotoboek. We weten zeker dat je onze glanzende pagina’s geweldig zult vinden. Lees voor meer advies over het maken van je beste fotoboek ooit onze tips over het maken van een fotoboek als een professional. Je kunt ook onze platliggend premium optie gebruiken om het nog specialer te maken. Deel een foto van je fotoboek met ons wanneer hij klaar is op sociale media door #albelli te gebruiken, zodat we kunnen zien wat je hebt gemaakt.

Aan de slag

Reacties