We zorgen deze winter voor een beetje feestelijkheid met onze gloednieuwe productcatalogus. Hij zit boordevol met ideeën om het beste uit je foto’s te halen en met tips voor het maken van fotoproducten.

Of je een fotoboek, wanddecoratie, wenskaarten of een kalender wilt maken, we geven je meer dan genoeg inspiratie om je op weg te helpen.

Met de feestdagen in het vooruitzicht, is het een goed moment om foto’s van vrolijke gezichten om te toveren tot cadeaus.

Meer dan 50 feestelijke wenskaartontwerpen

winter fotoproduct wenskaarten

We hebben meer dan 50, ja 50, nieuwe wenskaartontwerpen waaruit je kunt kiezen deze kerstperiode Onze wenskaarten worden geleverd in setjes van 10, inclusief enveloppen. Je hoeft ze dus enkel nog dicht te plakken en op de post te doen.

Maak elke maand betoverend

winter fotoproduct kalender

Praktisch hoeft niet saai te zijn, onze gepersonaliseerde kalenders zijn het bewijs. Voeg belangrijke data en je leukste foto’s toe aan je kalender om een blijvend cadeau te maken, ook voor na feestdagen.

Onze top tips:

 • Kies een thema voor je kalender, zoals seizoensgerechten, huisdieren of de verschillende seizoenen.
 • Onze gloednieuwe papiersoort is bestand tegen morsen, zo blijft je kalender het hele jaar mooi
 • Voeg persoonlijke evenementen toe aan je kalender, zoals verjaardagen en andere belangrijke gebeurtenissen

Vrolijke momenten zorgen voor vrolijke foto’s

winter fotoproduct fotoboek

Maak het perfecte cadeau: een gepersonaliseerd fotoboek zullen je familie en vrienden geweldig vinden. Voeg speciale momenten toe die jullie samen hebben meegemaakt en die gegarandeerd voor een glimlach zorgen tijdens de kerstdagen.

Strooi met een beetje magie

winter fotoproduct wanddecoratie

Breng je huis in winterse sferen met wanddecoratie speciaal voor dit seizoen. Kies een speciaal moment en laat het afdrukken op canvas, aluminium, plexiglas of forex. Het is de perfecte manier om van een glimlach een cadeau te maken voor deze kerstperiode.

Onze top tips:

 • Geef een klein fotoboekje of een gepersonaliseerde mok als extra cadeautje deze kerst.
 • Gebruik verschillende foto’s om een muur boordevol mooie wanddecoratie te maken.
 • Voeg een kader toe aan je foto op canvas, al vanaf €10 extra, en maak het zo extra speciaal!

Wat heeft de smartphone app deze Kerstmis te bieden?

winter fotoproduct smartphone app

Het was nog nooit zo snel en eenvoudig om onderweg creatief aan de slag te gaan met je foto’s op je smartphone. Maak fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en foto-afdrukken en gebruik zelfs de automatisch-opvullen functie om het nog gemakkelijker te maken.

Je kunt eenvoudig foto’s importeren vanuit social media, dus er is geen enkele reden meer om geen mooie fotoproducten te maken.

Wat is nieuw?

 • Je kunt nu onze populaire A3 kalenders maken in onze app
 • Al onze formaten fotoboeken zijn vanaf nu beschikbaar
 • Voeg gekleurde randen toe aan je retro foto-afdrukken

Smartphone beschikbaarheid:

 • Voor iPhone en Android
 • Creëer fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en foto-afdrukken
 • Automatisch vullen beschikbaar voor gemakkelijk gebruik
 • Keuze uit vele indelingen en achtergronden
 • Importeer gemakkelijk foto’s vanuit social media

Puur geluk is handgemaakt

winter fotoproduct fotoafdrukken

Handgemaakte cadeaus voor vrienden en familie zijn de beste manier om te laten zien dat je om ze geeft. Bestel foto-afdrukken en maak je eigen doe-het-zelf fotokaders die ze thuis kunnen ophangen. Zoveel leuker en specialer dan wanneer je ze gewoon in de winkel koopt.

Heeft onze wintercatalogus je inspiratie gegeven om creatief aan de slag te gaan? Ga dan naar onze productpagina en begin direct.

Deel onze wintercatalogus op Facebook, Pinterest en Twitter door middel van de onderstaande links en je weet maar nooit… misschien begrijpt iemand de hint dat je een bijzonder cadeautje verwacht dit jaar.

Reacties