• clock
  • Makkelijk en snel
   Geen gedoe meer met het organiseren van je foto’s. Upload ze gewoon allemaal en onze Smart Assistant selecteert de mooiste exemplaren voor jou.
  • Geen dubbele foto’s meer
   Onze nieuwste tool detecteert automatisch vergelijkbare of dubbele foto’s en kiest vervolgens de mooiste composities uit voor je fotoboek.
  • Personaliseer je boek
   Controleer de fotoselectie en pas de lay-out van je boek eventueel aan naar wens. Zo eenvoudig is het!

Ontmoet onze Smart Assistant

Een fotoboek maken is natuurlijk heel leuk, maar niemand wil uren besteden aan het organiseren van duizenden foto’s. We begrijpen je helemaal! Daarom hebben we de Smart Assistant ontwikkeld die automatisch je foto’s analyseert. Het maken van een fotoboek wordt daarmee dus een stuk sneller, makkelijker en bovendien veel leuker!

Download fotoprogramma
Fotoprogramma al gedownload? Open het programma op je computer als je deze al hebt geïnstalleerd.

Hi mobiele gebruiker! Helaas hebben we de Slimme Assistent nog niet toegevoegd aan onze mobiele app of HTML5 fotoboek programma. Start je Windows of Mac om de software te downloaden en razendsnel een fotoboek te creëren.

×

 

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)