Fotoboek Liggend M

Dit populaire fotoboek is zeer geschikt voor foto's van weekendjes weg, dagtripjes of andere speciale momenten. Maak een hele reeks fotoboeken voor in de kast.

Vanaf
€ 14,95 (excl. verzendkosten)

Begin nu

Productinfo

Extra Opties

Extra opties Hoogglans Voorbeeld - Vrouw met roze skibril, groene sjaal en muts

Hoogglans pagina's

Naast het normale papier kun je je foto’s ook in hoogglans laten afdrukken. Foto’s krijgen hiermee meer contrast en kleurdiepte. Hoogglans is nauwelijks te onderscheiden van echt fotopapier!
Lees meer over hoogglans

Kaftopties

Foto op kaft

Plaats je eigen foto('s) op de voor- en achterzijde van je fotoboek. Met dezelfde opmaakmogelijkheden als in je fotoboek kun je een passende, unieke kaft creëren. Zo krijgt jouw fotoboek een persoonlijke uitstraling!
Lees meer over foto op kaft

Leren kaft

Kies voor een leren kaft voor een luxe uitstraling. Deze kaft zorgt voor een duurzaam en stijlvol fotoboek dat er professioneel uitziet. Voor een fotoboek M kun je kiezen voor de kleur bruin of zwart.

Linnen kaft

Standaard wordt de kaft van je fotoboek gemaakt van hoogwaardig linnen. Kies uit de zeven mooie kleuren en geef je fotoboek een trendy uitstraling.

Lasertitel op kaft

Als je kiest voor een standaard linnen of een leren kaft, kun je er een lasertitel op laten zetten. Dit geeft jouw fotoboek een persoonlijker tintje. De titel wordt in het lettertype 'Verdana' rechtsonder op de voorkant van je boek geplaatst.

Specificaties

Fotoboek Liggend M (20 x 15 cm )

Vanaf € 14,95 (excl. € 4,95 verzendkosten)

Aantal foto's Onbeperkt
Pagina opties 24 - 120 pagina's
€ 0,45 per extra pagina
Kaft opties Linnen kaft (gratis)
Linnen kaft met lasertitel (€ 2,50 )
Foto op harde kaft (€ 3,50 )
Echt leren kaft (€ 5,00 )
Binding opties Gewone binding (gratis)
Hoogglans meerprijs (per pagina € 0,15 )

Levering

Levertijd: 5-6 werkdagen

Dit aantal dagen gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Log in om je orderstatus te zien

Voor meer informatie, bekijk ons overzicht levertijden.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten, het formaat en gewicht van de bestelling. Ga naar ons verzendkostenoverzicht voor de exacte verzendkosten van je bestelling.

Thuisbezorgen

Bij thuisbezorging wordt je fotoboek binnen 2 à 3 dagen thuisbezorgd met de reguliere post. XL fotoboeken worden via een koerier verzonden. Hiervoor wordt bij je aangebeld. Let op: bij een bestelling van meerdere producten kan het zijn dat deze apart worden geleverd.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.