Nieuwe fotoboek bestellingen, vanaf 13 december 20.00 uur, niet meer mogelijk met levering voor kerst.Lees meer

 

Foto vergroten

Foto’s vergroten

Bij albelli vergroot je snel en eenvoudig je favoriete foto’s. Ga direct aan de slag met het vergroten van jouw favoriete foto’s van je meest dierbare momenten!

  • Vergroot je favoriete foto’s
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en gemakkelijk online te bestellen


Begin nu
Foto’s laten vergroten

Een foto vergroten is de ideale manier om je mooiste kiekje een opvallende plek in huis te geven. Je kunt een foto uitvergroten tot een scala aan afmetingen afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt. Bij albelli een foto laten vergroten geeft je de zekerheid dat je snel een kwalitatieve print in huis hebt die als blikvanger kan dienen. Op de website krijg je bovendien dadelijk te zien of je foto geschikt is voor een vergroting of niet. Zo ben je er 100% zeker van dat het uiteindelijke resultaat helemaal naar wens is.

Foto afdrukken groot formaat

Een foto afdrukken op groot formaat is ideaal wanneer je een foto wil gebruiken als wanddecoratie. Bij albelli kun je kiezen uit een scala aan afmetingen. Een foto groot afdrukken kan op 13×18 cm, 15×20 cm of 20×30 cm. Daarnaast is het ook mogelijk om een foto groot te printen op canvas, fotoboek, aluminium, plexiglas of hout. Hier kan de vergroting zelfs opgetrokken worden tot 120×80 cm. Zo heb je een heuse kader die de hele muur opfleurt. Je kunt kiezen voor een foto die al in je collectie zit of een shoot laten verzorgen door een professionele fotograaf.

Foto vergrotingen bestellen bij albelli

Een foto vergroting bestellen bij albelli doe je in een mum van tijd. Het belangrijkste is om na te gaan of de foto die je op het oog hebt kwalitatief genoeg is voor de vergroting die je wenst. Online krijg je een melding indien dit niet zo is. Laad je foto op, kies een stijl en materiaal en de grootte waarop je foto geprint moet worden. Zodra je klaar bent, gaat albelli voor je aan de slag. De foto’s krijg je enkele dagen later in je brievenbus. Een grote foto bestellen kan bij albelli dus zonder dat je de deur uit moet.


Begin nu

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.