Doe mee aan een gratis online fotoboekworkshop

Heb je hulp nodig met je eerste fotoboek? Of wil je beter worden in het maken van je fotoboeken? Kies dan een workshop op basis van een thema of je vaardigheidsniveau (beginners of gevorderden) en schrijf je hieronder in. Minstens 1 dag voordat de online workshop plaatsvindt, krijg je een e-mail met meer informatie.

Helaas, er konden geen online workshops gevonden worden.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)