Nieuwjaarskaarten
maken

Stuur deze feestdagen een
gepersonaliseerde
nieuwjaarskaart

Nieuwjaarskaarten maken

Stuur deze feestdagen een gepersonaliseerde nieuwjaarskaart

Nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaarten maken is ieder jaar weer een feest. Welke foto ga je gebruiken? En wat voor tekst ga je erbij schrijven? Wie ga je allemaal met een kaartje verrassen? Er zijn zoveel mogelijkheden dat je werkelijk je gekste ideeën in de praktijk kunt brengen. En weet je niet dadelijk waar te beginnen, dan vind je op albelli wat inspiratie om je op weg te helpen met jouw nieuwjaarskaarten voor 2018.

Nieuwjaarskaarten voor 2018 maken

Snel en leuke nieuwjaarskaarten zelf maken? De software die je nodig heeft om je eigen nieuwjaarskaart voor 2018 te maken bij albelli zet je compleet gratis en veilig op je computer. Wanneer dat gebeurt is, kan je aan de slag met een van de vele thema’s, maten en eigen foto’s. Dit kan je compleet naar eigen inzicht invullen. Laat je creativiteit de vrije loop. Je kunt naar hartenlust dingen uitproberen en weer wijzigen tot je het juiste ontwerp en passende foto(‘s) heeft gevonden. Daarna geef je aan dat je nieuwjaarskaarten voor 2018 klaar staan om besteld te worden. Wanneer je de bestelling hebt afgerond, stuurt albelli je een set van 10 nieuwjaarskaarten of meer (afhankelijk van de gekozen hoeveelheid sets) met enveloppen toe binnen vier werkdagen.

Met plezier nieuwjaarskaarten met foto maken

Het leukste deel van nieuwjaarskaarten maken, is het zoeken naar een leuke foto. Je kunt advies vragen aan een vriend of vriendin of je laten helpen door de andere gezinsleden. Naast de foto is er ook de nodige ruimte om wat tekst toe te voegen aan je kaart. Wanneer je nieuwjaarskaarten voor 2018 in de winkel koopt, vind je hier het klassieke ‘zalige nieuwjaar’ terug, maar als je zelf je nieuwjaarskaarten maakt, kun je het wat anders aanpakken. Zo zijn er heel wat persoonlijke tekstjes en gedichten met een diepere betekenis of kwinkslag die je nieuwjaarskaart kunnen sieren. Geen zin om nadien je naam op alle kaartjes te moeten zetten? Laat hem er alvast op drukken, dan staat hij overal netjes en in het lettertype dat je zelf mooi vindt.

Een persoonlijke boodschap op je nieuwjaarskaart van 2018

Naast de foto(’s) is er ook de nodige ruimte om een leuke tekst toe te voegen aan je nieuwjaarskaart voor 2018. Wanneer je nieuwjaarskaarten in de winkel koopt, vind je hier het klassieke ‘zalige nieuwjaar’ terug, maar als je zelf je nieuwjaarskaarten voor 2018 maakt, kan je er een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Zo zijn er heel wat persoonlijke tekstjes en gedichten met een diepere betekenis of kwinkslag die je nieuwjaarskaart kunnen sieren. Geen zin om nadien je naam op alle kaartjes te moeten zetten? Laat hem er alvast op drukken, dan staat hij overal netjes en in het lettertype dat je zelf mooi vindt. Je kunt ook nog kiezen op wat voor soort papier je nieuwjaarskaart gedrukt wordt; hoogglans of mat. Hoogglans geeft de foto’s op de kaart meer contrast, kleurdiepte en zorgt voor een mooie, gladde finish.

Ga meteen aan de slag: Kies een thema dat bij je past, selecteer je mooiste foto(‘s) voor de kaart, schrijf een persoonlijke boodschap en maak naar eigen smaak op en voor je het weet liggen je persoonlijke nieuwjaarskaarten op de deurmat van al je vrienden en familie! Wij doen altijd ons best om producten in perfecte staat te leveren maar mocht het toch zo zijn dat je niet 100% tevreden bent met je nieuwjaarskaart? Geen probleem, dan krijgt je een nieuw product of je krijgt je geld terug! Wij doen alles voor tevreden klanten.

albelli nieuwjaarskaarten voor 2018

 • Verschillende formaten
 • Uitgebreide collectie thema’s
 • Leuk om te maken
 • Eenvoudig te gebruiken software
 • Importeer foto’s vanaf je computer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 

Title

Set van 10 kaarten inclusief witte enveloppen

Kies oriëntatie:
Kies een kaartsoort:
 
 • Vanaf
   
 • Vanaf
   
 • Vanaf
   
Formaat:

10x10 cm of 15x15 cm 10x15 cm of 13x19 cm 15x10 cm of 19x13 cm 10x10 cm of 15x15 cm 10x15 cm of 13x19 cm 15x10 cm of 19x13 cm 10x10 cm of 15x15 cm 10x15 cm of 13x19 cm 15x10 cm of 19x13 cm

Maak je kaart

Om wenskaarten te kunnen maken heb je Flash nodig

Levertijd: 4-5 werkdagen

×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)