Terug naar overzicht

Hoe gebruik ik mijn cadeaubon?

Heb je een cadeaubon van albelli ontvangen, maar weet je niet zeker hoe je hem moet gebruiken? Dat is heel eenvoudig.


1.  Bestel product

Je korting wordt pas verrekend tijdens het bestellen van je product. Dat betekent dus dat als je (bijvoorbeeld) aan je fotoboek begint, je nog de normale prijs ziet staan in het fotoboekprogramma. Maak je product gewoon af en klik op ‘Bestellen.’

promotiecode gebruiken

2.  Vul cadeaubon in

Na het invullen en controleren van je adresgegevens kom je de pagina ‘Overzicht van je bestelling’. Vul hier je cadeaubon in onder ‘Promotiecode’. Klik op ‘Verrekenen’. Vergeet dit niet! Je ziet als het goed is de korting direct onderaan in het totaal verrekend worden.

Nu bestellen

Werkt de cadeaubon niet? We raden aan om de code letter voor letter over te typen. Kopiëren en plakken werkt niet altijd. Controleer ook of de datum niet verlopen is. Lukt het nog niet? Bel dan even met onze klantenservice. Zij helpen graag!


3.  Bevestig bestelling

Cadeaubon verrekend en bedrag gecontroleerd? Klik op ‘Nu bestellen‘. Je gaat nu naar de betaalpagina waar je je product met korting afrekent. Veel plezier ermee!

Promotiecode verrekenen
Was deze uitleg nuttig voor je?
 • Contact
  (ma-do) 9:00-18:00
  (vr) 09:00-17:30
  • Bel ons02-7925393 (lokaal tarief)(ma-vr) 9:00-21:00
  • Live chatVragen of hulp nodig(ma-do) 9:00 -18:00
   (vr) 09:00 -17:30
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)