Terug naar overzicht

Terugvinden gemaakt fotoboek

Heb je een fotoboek gemaakt met het offline programma?

Dan kunt je jouw opgeslagen fotoboeken terugvinden in het mapje ‘albelli fotoboeken’. Standaard is deze map te vinden onder ‘Mijn documenten’ of ‘My documents’. Start het offline fotoboekprogramma, klik op ‘Product openen’ en navigeer naar de locatie waar je fotoboek staat opgeslagen.

Je kunt natuurlijk ook een lijst met al je opgeslagen producten bekijken en hier het fotoboek kiezen waar je mee verder wilt. Zie hiervoor de schermafbeelding hieronder.

Fotoboekprogramma 8.1

Heb je online een fotoboek gemaakt?

Dan kun je via onderstaand inlogformulier een overzicht vinden van je online opgeslagen fotoboeken. Het kan een tijdje duren, voordat het inlogscherm is geladen. Log in en ga verder met je fotoboek. Let op: helaas is het op dit moment niet mogelijk in te loggen op een mobiel apparaat. Bekijk deze pagina op een computer om in te loggen.

Zoek je de online versie van je bestelde fotoboek?

Heb je een online versie aangevraagd van je fotoboek? Dan kun je die op 2 manieren terugvinden:

 1. Je online fotoboek vind je altijd terug via je orderstatus.
 2. Ga naar de bevestigingsmail ‘Uw online fotoboek is klaar’. Hierin vind je de link naar je fotoboek.

Tip: bewaar de pagina van je online fotoboek volgende keer in de favorieten van je webbrowser. Zo heb je hem altijd bij de hand!

Was deze uitleg nuttig voor je?

Gerelateerde vragen

 • Contact
  (ma-do) 9:00-18:00
  (vr) 09:00-17:30
  • Bel ons02-7925393 (lokaal tarief)(ma-vr) 9:00-21:00
  • Live chatVragen of hulp nodig(ma-do) 9:00 -18:00
   (vr) 09:00 -17:30
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)