Informatie over onze kerstleveringen: nog meer mensen dan vorig jaar, zullen dit jaar hun kerstcadeaus online kopen. Ondanks dat we er helemaal klaar voor zijn, adviseren we je op tijd te bestellen. Ook voor onze bezorgpartners is dit een enorm drukke periode. Op deze manier helpen we elkaar om samen deze kerst tot een feest te maken.

Persberichten

Voor persberichten of beeldmateriaal, gelieve contact op te nemen met:

Evelyne le Grelle
evelyne.legrelle@albelli.be

Over albelli B.V.

albelli is het consumentenmerk van albelli B.V. Het is een van de grootste leveranciers van fotoproducten in Europa. albelli verkoopt onder andere fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en je kan je foto’s er afdrukken. albelli is actief in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Vanuit Amsterdam en Den Haag – waar de drukkerij staat – verzorgt albumprinter zelf de ontwikkeling van de software, de productie, de verzending, de marketing en de klantenservice. www.albelli.be

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.