Vintage

 


Maak je eigen vintage fotoalbum

  • Maak een fotoalbum van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online te bestellen

Vintage fotoalbum

Een digitaal fotoboek maken met dezelfde uitstraling als de fotoalbums uit grootmoeder's tijd? Bij albelli weten we precies wat je bedoelt. Een vintage fotoalbum geeft aan jouw foto's een tijdloze sfeer. Je kunt er eindeloos je nostalgie in kwijt, of de momenten die je vastlegt nu één jaar of tien jaar geleden plaatsvonden. Met een leuk fotoboek met vintage design kun je alle kanten uit. Je kunt de foto's van je grootouders digitaliseren en ze een eigen nostalgisch fotoalbum cadeau doen. Of je maakt van de foto's van je kinderen een vintage fotoboek online dat qua ontwerp naadloos aansluit bij je eigen albums van vroeger. Zo wordt jeugdfoto's vergelijken met de hele familie nog leuker. Zet je samen met het hele gezin rond de open haard en blader door de vakantiefoto's van vele jaren geleden. Je zult al snel merken dat iedereen een eigen favoriete foto heeft. Het is ook een aanrader om van je alledaagse foto's een leuk vintage fotoboek te maken voor later. Wedden dat de kleinkinderen het later heerlijk zullen vinden om terug te kijken op hoe het vroeger was?

Nostalgie fotoalbum maken

Een nostalgie fotoalbum maken is dankzij onze verschillende en professionele ontwerpen eenvoudiger dan ooit. Het volstaat om je eigen foto's toe te voegen aan onze software, en in een handomdraai tovert die een prachtig voorontwerp te voorschijn. Daarna kun je natuurlijk aan je eigen vintage fotoboek nog accenten toevoegen, of pas je zelf aan waar je wilt. Mag die ene foto toch wat groter? Of zet je graag de twee trouwfoto's van de grootouders naast elkaar? Dankzij de handige software helpt zelfs oma graag mee om de puntjes op de i te zetten. Wil je je foto's een extra nostalgische uitstraling geven? Bewerk ze dan met onze filter naar zwart-wit of sepia foto's. Die zorgen niet alleen voor nostalgie maar geven aan foto's vaak ook een kunstzinnige toets. Zo lijkt dat portret plots een stuk intenser, en die foto van het eerste rondje fietsen nog ontroerender. Met kadertjes in kant of een achtergrond in jaren '60-stijl zet je de toon voor welk nostalgie fotoalbum je wilt maken. Of ga voor een combinatie van momenten om de leukste foto's van verschillende generaties tot hun recht te laten komen. Het was nog nooit zo leuk om je eigen creatie als professioneel vintage fotoboek te kunnen ontvangen.

Vintage fotoalbum kopen? Begin direct!

Van ontwerpen tot een vintage fotoalbum kopen gaat in enkele eenvoudige stappen. Het moeilijkste werk is kiezen welke foto's je graag in je nostalgie fotoalbum wilt en ze op de juiste pagina's plaatsen. Alles dat daarna komt doen wij voor jou. Van prachtige kleuren selecteren tot het drukken op professioneel en duurzaam papier en een snelle verzending: dat is de expertise van albelli. Een vintage fotoalbum kopen voor jezelf of iemand anders zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Bestel nu uit onze lijst albums en zie meteen de prijs van vintage fotoalbums in alle stijlen, formaten en afwerkingen. Compact en makkelijk mee te nemen? Of juist groot met een luxueuze kaft om op de salontafel open te leggen? Waar je vintage fotoboek ook terechtkomt, het zal zeker en vast nog jarenlang bewonderd worden door vrienden, familie en jij zelf. 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.