Foto op canvas

Maak eenvoudig online je eigen foto op een canvas van topkwaliteit. We drukken je foto haarscherp af en leveren je canvas binnen een paar dagen bij je thuis!

Prijs
€ 29,99 (excl. verzendkosten)

Begin nu

Productinfo

Waarom je foto op een canvas doek van albelli?

  • Je canvasfoto van haarscherpe kwaliteit
  • Opgespannen canvas op een 2 cm dik massief frame
  • HP Latex inkt: hoge kwaliteit en UV-bestendig
  • Beschermende verpakking en snelle levering
  • Gratis ophangsysteem
  • 100% tevredenheidsgarantie

Een canvasfoto van topkwaliteit

Bij albelli staan we voor topkwaliteit én milieuvriendelijkheid. Dus ook als je bij ons je favoriete foto op canvas bestelt! Onze canvasproducten zijn gedrukt met haarscherpe details. Het doek spannen we op een massief frame.

Zelfs onze reukloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk. De kleuren zijn van hoge kwaliteit en uv-bestendig. Je canvasfoto behoudt dus jarenlang zijn kleur, ook in zonlicht!

Foto op canvas ophangsysteem

Gratis ophangsysteem bij je foto op canvas

Je foto op canvas kun je ophangen met ons ophangsysteem aan de achterkant van je canvasfoto. Het onzichtbare ophangsysteem zit vast aan het massief frame. Hiermee hangt je foto altijd recht aan de muur.

100% tevreden met je foto op canvas

Bij albelli garanderen we je 100% tevredenheid. We pakken je foto op canvas zorgvuldig in en zorgen dat hij je in perfecte staat bereikt. Ben je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden? Dan krijg je van ons een nieuwe foto op canvas of ontvang je, je geld terug. albelli foto op canvas heeft op Trustpilot een score van 8,6 op 10, gebaseerd op 2.874 reviews.

Omlijsting opties

Laat je afdruk opvallen: voeg een kader toe

Foto op canvas met lijst

Onze foto op canvas transformeert je favoriete foto's in mooie wanddecoratie. Voeg een kader toe van hoge kwaliteit om je canvas extra elegantie te geven.

Een klassieke uitstraling

Een kader is een fantastische manier om je canvas een echt klassieke uitstraling te geven. We hebben kaders in twee kleuren, zwart en wit, waardoor er altijd een kader bij je foto past. De kader is gemaakt van plastic en heeft een authentieke houten look.

Perfect op maat

De kader heeft een stevige structuur. Er is een marge van 5mm tussen het canvas en het kader, voldoende ruimte om je foto's goed tot hun recht te laten komen. De kaders zijn 3,5 cm diep en hebben een rand van 1 cm. De kaders zijn beschikbaar in alle afmetingen, dus je kunt ze aan al je canvassen toevoegen.

Bekijk prijzen voor canvas kaders

Opmaakopties

Maak eenvoudig online je foto op canvas

Foto op canvas fotocollage

Je maakt je canvas vierkant, staand of liggend eenvoudig met ons online programma. Upload je foto’s en maak je canvas op zoals jij wilt!

Een fotocollage op je canvas

Met onze collage-functie breng je meerdere foto’s prachtig samen op je canvas. Bepaal hoeveel foto’s je wilt gebruiken en kies uit verschillende indelingen. Door de marges aan te passen creëer je ruimte tussen de foto’s die je weer kunt inkleuren met één van onze achtergrondkleuren.

Je kunt jouw ideale collage maken met één van onze online of offline fotoprogramma's of onze smartphone apps. Kies je type wanddecoratie, selecteer je favoriete foto's, de gewenste indeling en bestel je product.

Foto-effecten

Geef je canvasfoto(‘s) een extra artistieke uitstraling met een van onze foto-effecten. Je kunt kiezen tussen zwart-wit of sepia. Wat je ook kiest, je foto’s worden gegarandeerd haarscherp afgedrukt!

Levering

Levertijd: 5-6 werkdagen

Dit aantal dagen gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Log in om je orderstatus te zien

Voor meer informatie, bekijk ons overzicht levertijden.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten, het formaat en gewicht van de bestelling. Ga naar ons verzendkostenoverzicht voor de exacte verzendkosten van je bestelling.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)