Wenskaarten

Wenskaarten online maken

Wenskaarten maken helemaal volgens je eigen design, met een professionele druk op kwaliteitspapier, daarbij begeleidt albelli je stap voor stap. Je kunt alle soorten wenskaarten maken online, van leuke tekeningen of eigen foto’s, tot een toffe tekst of enkel een sprekend beeld. Op het albelli platform is het zelf wenskaarten maken en gepersonaliseerde wenskaarten ontwerpen een kwestie van stappen volgen en je eigen visie waarmaken. Onze kaarten komen in setjes van 10 en zijn superleuk om te maken én te geven!

Foto wenskaarten maken

Foto wenskaarten zijn heel populair om te maken. Van een favoriete familiefoto maken ze een mooie foto wenskaart voor kerst. Of in plaats van de klassieke ansichtkaarten wordt de favoriete vakantiefoto een foto wenskaart. Daarnaast is die wenskaart met foto achteraf ook een leuk aandenken. Doorheen de jaren kun je elke wenskaart met eigen foto bewaren om een mini-album te creëren van jullie bijzondere ervaringen.

Wenskaart: Kerstkaarten

Wenskaart: Nieuwjaarskaarten

Kaarten met een blanco ontwerp

Heb je geen templates nodig en bepaal je liever helemaal zelf wat er op je kaart moet komen? Start dan hier met een blanco kaart:

Grote en kleine wenskaarten in meerdere formaten

Heb je een prachtige natuurfoto getrokken of een speciaal schilderij gemaakt? Dan wil je dat misschien op een groter formaat wenskaarten laten drukken. Bij albelli werken we met verschillende afmetingen wenskaart, zodat iedere afbeelding perfect tot zijn recht komt en ook jouw kaartjes uniek zijn. Rechthoekige kaarten kun je ontwerpen in liggende of staande oriëntatie. Kies voor het traditionele formaat van 10x15cm, of juist voor een extra groot formaat van 13x19cm. Mag je kaart er echt uitspringen? Dan is het vierkant formaat wenskaart van 15x15cm misschien precies wat jij nodig hebt. Sowieso worden ze gedrukt op premium papier en krijg je voor elke kaart een mooie enveloppe bijgeleverd.

Wenskaarten maken en afdrukken

Zelf wenskaarten maken en afdrukken met een verbluffend resultaat gaat bij albelli heel snel. Wij specialiseren ons in foto-afdrukken waarbij we elke pixel haarfijn weergeven. Wenskaarten drukken vraagt een professionele aanpak. Er komt heel wat bij kijken om de kaarten perfect af te werken, van de juiste inkt tot het nauwkeurig snijden van het papier. Bij albelli buigen experts zich over ieder aspect van het drukproces om de kwaliteit te blijven garanderen in een markt die zich blijft vernieuwen.

Originele en bijzondere wenskaarten

De meest originele wenskaarten zijn diegenen die je zelf van nul af aan ontwerpt. Maar ook in onze collectie bijzondere wenskaarten ontworpen door grafische designers kun je zelf nog alles aanpassen. Van elk element op deze mooie wenskaarten kies jij of het blijft, en zo ja, waar we het moeten drukken. Wil je zelf originele wenskaarten met foto of een eigen kunstwerk versturen? Dan is de eerste stap albelli.be

Zelf wenskaarten ontwerpen

Waar albelli in uitblinkt is om jou te volgen in je eigen creatieproces. We kiezen ervoor om jou volledig carte blanche te geven als je een eigen wenskaart gaat ontwerpen. Zelf wenskaarten ontwerpen kan heel eenvoudig zijn en is heel leuk om te doen. In onze online tool, speciaal geoptimaliseerd om te ontwerpen, vind je prachtige kaders, leuke clipart voor ieder soort kaart en toffe decoraties die jouw zelf ontworpen kaarten die special touch geven waar je naar zoekt.

Kaarten met originele achtergronden, clipart en kaders.

We hebben een grote collectie achtergronden, clipart en kaders die je gratis kunt toepassen op jouw wenskaart. Maak bijvoorbeeld van een blanco kaart zelf een themakaart, zoals een huwelijkskaart, uitnodiging voor een verjaardag of geboortekaartje. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor onze al ontworpen kerstkaarten of nieuwjaarskaarten. Maar ook deze kun je altijd nog aanpassen naar jouw smaak!

Wenskaarten sets

Hoeveel kaarten je nodig hebt hangt natuurlijk af van de situatie. Daarom kun je bij albelli alle kaarten aan 10 stuks per set wenskaarten bestellen. Zo kun je nauwkeurig bepalen hoeveel wenskaarten sets je precies nodig hebt. Wil je hetzelfde ontwerp zowel in glanzend als mat papier? Dan kun je, bijvoorbeeld, verschillende sets bestellen op verschillende soorten papier. Of je past je tekst wat aan om je kaart naar familie te versturen, of juist naar je vrienden.

Wenskaarten online kopen bij albelli? Begin direct!

Waar kun je wenskaarten kopen met je eigen woord en beeld? Bij albelli. Je wenskaarten online kopen is een kwestie van een paar klikken. Wenskaarten bestellen is heel eenvoudig: je kiest een formaat, daarna een ontwerp dat je eventueel kunt aanpassen. Als je ontwerp op punt staat kun je de wenskaarten bestellen en betalen. Dankzij onze eenvoudige procedure kun je jouw wenskaarten snel kopen en in huis verwachten. Wij doen alles voor tevreden klanten. Kies een kaart die bij jou past en ga aan de slag!

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×