Wenskaarten maken

Verras je vrienden of familie met een persoonlijke wenskaart. Onze kaarten komen in setjes van 10 en zijn superleuk om te maken én te geven!

Ontwerp je eigen wenskaart

Je wilt een keer een originelere wenskaart versturen dan de standaard kaarten? Maak hem zelf! Bij albelli kan je eenvoudig zelf je wenskaarten online ontwerpen en bestellen. Verras je vrienden en familie met een persoonlijke wenskaart met je eigen foto’s! Dat maakt het versturen van een boodschap nog persoonlijker en warmer! Ontwerp online een kerstkaart of kaartjes om je geliefden een gelukkig nieuwjaar te wensen. Alles is mogelijk!

Wenskaart: Kerstkaarten

Wenskaart: Nieuwjaarskaarten

Wenskaarten maken vanaf een blanco ontwerp

Heb je geen templates nodig en bepaal je liever helemaal zelf wat er op je wenskaart moet komen? Start dan hier met een blanco kaart:

Je maakt gemakkelijk zelf persoonlijke wenskaarten

Je eigen wenskaarten maken is gemakkelijk en heel persoonlijk! Kies je mooiste foto(‘s) voor de kaart, schrijf een persoonlijke boodschap en maak naar eigen smaak op. Kies uit onze mooie collectie themakaarten of start met een blanco kaart. De wenskaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en komen in setjes van 10.

Kaarten maken zoals jij het wilt!

Met ons programma kun je prachtige, persoonlijke en unieke wenskaarten maken voor al je vrienden, familie en kennissen. Maak gebruik van onze vele opmaakopties en laat je creativiteit de vrije loop! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een onze themakaarten. Deze kaarten zijn al mooi ontworpen, je hoeft alleen nog je eigen foto’s en tekst toe te voegen!

Kaarten met originele achtergronden, clipart en kaders.

We hebben een grote collectie achtergronden, clipart en kaders die je gratis kunt toepassen op jouw wenskaart. Maak bijvoorbeeld van een blanco kaart zelf een themakaart, zoals een huwelijkskaart, uitnodiging voor een verjaardag of geboortekaartje. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor onze al ontworpen kerstkaarten of nieuwjaarskaarten. Maar ook deze kun je altijd nog aanpassen naar jouw smaak!

Het ontwerpen van de wenskaart

Je begint met het kiezen wat voor soort wenskaart je zou willen hebben. Wil je een wenskaart waar één foto groot op staat? Of heb je liever een collage met foto’s? Bijna alles is mogelijk. Ga voor je unieke stijl! Na het kiezen van de soort kaart kan je gaan ontwerpen. Dit gebeurt in ons eigen ontwerp programma. Het enige wat je hoeft te doen is foto’s importeren in je persoonlijke foto bibliotheek en ze te slepen naar de plaats op de kaart waar je wilt dat de foto’s komen te staan. Niet alleen aan de voorkant van de kaart kunt je foto’s plaatsen, maar ook aan de binnenkant. Dat maakt je kaart nog unieker! Je kan natuurlijk ook een compleet blanco kaart gebruiken voor je thema kaart. Deze kaart kan je compleet naar eigen inzicht invullen met je foto’s en ontwerpen voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor je huwelijksfeest, verjaardagskaart of geboortekaartje. Alles is mogelijk! Nadat je hebt besloten welke foto’s er op komen te staan, kan je nog een persoonlijke tekst boodschap toevoegen aan je kaart. Je kunt hier kiezen uit meerdere lettertypes, schrijfstijlen en kleuren.

Bestellen en leveren

Nadat je besloten hebt welk ontwerp het moet worden kan je de kaarten bestellen. Zodra wij de bestelling binnen hebben gaan wij aan het werk om je wenskaarten met de hoogst mogelijke kwaliteit af te drukken en naar je toe te sturen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een postzegel op de kaart te plakken, adressen op te schrijven en op de bus te doen! Je zult je vrienden en familie blij verassen met een unieke, zelfontworpen kaart. Wij doen altijd ons best om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren maar mocht het toch zo zijn dat je niet 100% tevreden bent? Geen probleem, dan krijg je een nieuw product of je geld terug! Wij doen alles voor tevreden klanten. Kies een kaart die bij jou past en ga aan de slag!

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×