Jaarboek

 


Maak je eigen jaarboek

  • Maak een fotoalbum van hoge kwaliteit
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online te bestellen

Eigen fotojaarboek

Wat is er leuker op het einde van het jaar dan terug te blikken op alle leuke avonturen die je beleefd hebt, mensen die je ontmoet hebt en fantastische kleine en grotere zaken die gebeurd zijn. Als je een fotojaarboek maakt, heb je er een blijvend aandenken aan waar je nog vaak in kunt bladeren en herinneringen ophalen. Een leuk jaarboek staat vol foto's van je fijnste momenten. Verjaardagen, vakanties, feesten, maar ook kleine alledaagse dingen zoals een leuke barbecue, een gezellige namiddag in het park of een luie middag in de zetel. Als je er een foto van hebt gemaakt, kun je het een plekje geven in je eigen jaarboek. Een fotojaarboek maken kun je zowel online doen als in print. De versie in print heeft als grote voordeel dat je er samen met anderen door kunt bladeren en intussen verhalen vertellen bij de foto’s in het jaar-fotoboek.

Jaarboek maken

Een eigen fotojaarboek maken online is erg plezierig om te doen. Je begint met alle foto's van het afgelopen jaar bij elkaar te zoeken. Misschien heb je ze allemaal in een mapje op je laptop bewaard, maar evengoed zijn ze her en der verspreid over de cloud, je gsm, je desktop, je tablet en je laptop. Zodra ze op een plek staan, kun je beginnen selecteren. Kies vooraf het aantal pagina's dat je jaarboek mag omvatten zodat je weet hoeveel foto's je ongeveer nodig hebt. Eens je dat weet, hou je alle foto's die je gaat gebruiken bij in een aparte map. Zo heb je ze bij de hand wanneer je online je jaarboek zelf gaat maken bij albelli. Zet ze in chronologische volgorde in je fotojaarboek zodat je een echte tijdlijn creëert van de dingen die je het afgelopen jaar hebt meegemaakt. Kies als laatste een leuke foto die je voor de cover van je jaarboek kunt gebruiken en plaats tekstjes met wat extra informatie bij de foto die een anekdote kunnen gebruiken. Ook het jaartal wil je een centrale plek geven. Als je dan ieder jaar een fotojaarboek maakt, heb je na een tijdje een leuke collectie in de kast staan.

Jaarboek kopen? Begin direct met samenstellen!

Zodra je jaarboek is samengesteld en afgewerkt, kun je het bestellen. Een enkel exemplaar voor jezelf of meerdere exemplaren om uit te delen aan familie en vrienden. Een samengesteld jaarboek met leuke foto's van jezelf en de kinderen kan een heel fijn geschenk zijn om aan het einde van het jaar aan oma en opa te geven. En wat dacht je ervan om je partner te verrassen met een leuk overzicht. Een jaarboek kopen hoeft niet alleen voor jezelf te zijn. Je kunt een fotojaarboek maken over je leven, maar er zijn nog heel wat andere mogelijkheden. Zo kun je een jaarboek bestellen voor een goede vriendin met alle foto's die jij en andere vrienden van haar hebben genomen tijdens het jaar. Of een jaarboek voor je kinderen waarin je ze ziet opgroeien. Heb je de fotojaarboeken op albelli pas nu ontdekt, dan is het eveneens een leuk idee om in je plaatjes van de vorige jaren te duiken en enkele leuke fotoboeken samen te stellen over de afgelopen jaren. Leuk om te doen en leuk om te hebben.

 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.