Bedankkaartjes maken

Bedankkaartjes maken

Bedankkaartjes

Bedankkaartjes sturen geeft niet alleen de ontvanger een goed gevoel, maar ook degene die ze stuurt. We sturen bedankingskaartjes omdat we dankbaar zijn voor iemands aanwezigheid op ons feest, of voor de leuke cadeautjes die we kregen. Voor het extra paar helpende handen bij de verhuis, of bij het organiseren van de sportdag op het werk. Met originele kaartjes 'bedankt' toon je hoe oprecht je dankbaarheid is. Bovendien kun je van een prachtig bedankkaartje ook een mini-geschenkje maken, met een mooie tekst of favoriete foto.

Bedankkaartjes zelf maken

Voor je begint met bedankkaartjes te maken denk je het best even na over wat je precies wil overbrengen. Heb je een mooie tekst die je graag wilt gebruiken? Zet die dan extra in de verf wanneer je de bedankkaartjes zelf ontwerpt. Dankzij onze online tool om zelf bedankingskaartjes te maken voeg je naar hartenlust decoraties, prenten en toffe accenten toe. Wil je kleine bedankkaartjes maken om die speciale mensen in je leven eens extra in de bloemetjes te zetten? Wij helpen je met een prachtige collectie designs waarop je zelf verder kunt bouwen.

Grote en kleine bedankkaartjes

Grote bedankkaartjes van 13x19cm of een klein kaartje van 15x15cm, bij albelli kies jij zelf wat je het liefst verstuurt. Kleine bedankkaartjes zijn heel leuk als attentie na een feest of na een geboorte. Grote bedankkaarten worden vaak gebruikt om vrienden of vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Het grote voordeel van onze designsoftware is dat je op elk formaat precies kunt zien wat het eindresultaat zal zijn. Bovendien leveren we bij iedere set bedankkaartjes de bijhorende enveloppen zodat je de kaarten meteen kunt versturen.

Bedankkaartjes met foto

Bedankkaartjes met foto zijn meteen een stuk persoonlijker. Wil je de gasten van jouw jubileumfeest bedanken? Laat dan een mooie foto van jullie in een leuk kadertje de toon zetten. Fotokaarten om te bedanken zijn ook een leuke attentie aan het einde van het schooljaar. Het bedankkaartje met eigen foto van je kind is een leuke attentie voor meester of juf. Met die eerste foto van je kersverse baby bedank je al dat babybezoek in stijl voor de mooie attenties en lieve knuffels. Kies zelf welk soort papier je voor jouw kaart wilt, mat, glanzend, of juist extra mat en extra dik. Zo blijft jouw bedankkaart met foto een mooi aandenken aan wat er echt toe doet.

Bedankkaartjes bestellen bij albelli? Begin direct!

Wil je bedankkaartjes bestellen en ze zelf volledig kunnen vormgeven? Hou je van eenvoudig online bestellen en volledige controle over jouw ontworpen bedankkaartje? De bedankingskaarten van albelli worden professioneel gedrukt en thuis geleverd. Wij drukken alleen op premium papier met de beste inkten. Koop je eigen bedankkaartjes en geniet van de vrolijke reacties op jouw eigen creatie.

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×

De minimale afmetingen voor een vierkante zending zijn 140 x 140 mm. Indien je graag 10x10 cm kaartjes per post naar de ontvanger wilt sturen, raden we je aan een ander formaat te selecteren of de kaartjes in een grotere envelop te verzenden. Vierkante kaarten van 15x15 cm moeten gefrankeerd worden aan het tarief van niet-genormaliseerde zendingen.

Lees meer op de website van bpost.

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×