Communiekaartjes maken

Stuur je familie een gepersonaliseerde communiekaart!

Communiekaartjes maken

Stuur je familie een gepersonaliseerde communiekaart!

Communiekaartjes

Maak je eigen communiekaartjes bij albelli. Start direct met een van de pre-designs of ontwerp zelf je eigen kaartjes!

Communiekaartjes maken voor een feestelijk moment

De heilige communie is een bijzonder moment. Wie zijn communie gedaan heeft, doet meestal een feest. En een vrolijke communiekaart past daar perfect bij. De communie bestaat al honderden jaren en is nog steeds een veel gevierde traditie. Niet vreemd dat het voor veel mensen een zeer speciale dag is!

Communiekaartjes maken een communie nóg feestelijker. Je hebt ze vast al eens gezien, maar heb je zelf al eens een communiekaart ontworpen voor je familie? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak het kaartje retro, schrijf een mooi gedicht en gebruik je favoriete foto’s. Laat je ook inspireren door de voorbeelden op onze website om je kaartjes nog specialer te maken. Tussen de ontwerpen vind je zeker en vast een geschikt design voor jouw kaartjes, uitnodigingen en bedankkaartjes.

Zelf communiekaartjes ontwerpen

Wist je dat communiekaartjes maken in de lift zit? Meer en meer mensen kiezen er voor om zelf communiekaartjes of een uitnodigingen voor communies te maken bij albelli. Simpelweg door een thema te kiezen op onze website kun je prachtige uitnodigingen of kaarten maken én snel klaar zijn. Voeg een wens of bedankje toe en maak het communiekaartje extra speciaal voor familie en vrienden!

Maak een gepersonaliseerd communiekaartje met een foto

Een communie is voor veel mensen speciaal. Door je boodschap persoonlijk te maken met een kaartje, verras je jouw naasten positief op deze bijzondere dag. Foto’s geven je de mogelijkheid om persoonlijke en intieme momenten te delen zodat niemand ze vergeet. Kies een foto die bij jou en de ontvanger past en zorg samen voor een onvergetelijke dag. Ontwerp online een communiekaartje met foto en maak iedereen blij. Want wat is er nu leuker dan iemand op zo’n mooie dag te laten merken dat je aan ze denkt?

Zelf unieke communiekaartjes maken

Bij albelli is zelf communiekaartjes maken heel eenvoudig. Er zijn veel verschillende manieren om ze echt memorabel te maken. Je kiest eenvoudig je tekst, ontwerp, foto’s en afmetingen. Foto’s kan je zowel op de voor- als achterkant van de kaartjes plaatsen, waardoor ze een unieke toets krijgen. Vervolgens hoef je ze alleen nog maar te bestellen. Zo simpel is het! Je ontvangt de unieke en zelfgemaakte communiekaartjes inclusief gratis witte enveloppen binnen vier à vijf werkdagen.

Hou een communiekaartje voor jezelf

Wanneer je klaar bent met het maken van de kaartjes of uitnodigingen, dan krijg je deze per set van tien kaarten opgestuurd. Zo kun je niet alleen anderen met een persoonlijke communiekaart blij maken, maar kun je ook een exemplaar voor jezelf houden. Als je nog eens een andere soort kaart wilt maken, kun je teruggrijpen naar jouw eerder gemaakte ontwerpen. Of laat je inspireren door de vele ideeën op de site. Hopelijk geniet ook jij van de mooie thema’s die zorgvuldig zijn samengesteld. Bestel daarom direct online jouw communiekaarten bij albelli.

Communiekaartjes maken bij albelli

Wanneer je besluit om je communiekaartjes te maken bij albelli, dan ben je niet alleen verzekerd van de beste kwaliteit, maar geniet je ook van het gemak dat wij je bieden. Zo biedt albelli jou:

100% tevredenheidsgarantie op je communiekaartjes

Wij doen ons uiterste best om al onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de geleverde kwaliteit van de communiekaartjes, dan sturen we kosteloos nieuwe kaarten op of je krijgt je geld terug. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Zo ook op onze communiekaartjes! Liever een lentefeest in plaats van een communie? Kijk ook eens bij onze lentefeestkaartjes.

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×

De minimale afmetingen voor een vierkante zending zijn 140 x 140 mm. Indien je graag 10x10 cm kaartjes per post naar de ontvanger wilt sturen, raden we je aan een ander formaat te selecteren of de kaartjes in een grotere envelop te verzenden. Vierkante kaarten van 15x15 cm moeten gefrankeerd worden aan het tarief van niet-genormaliseerde zendingen.

Lees meer op de website van bpost.

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×