1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Nieuwjaarskaarten
30% korting op kaarten | Code: HERBELEEF20 | t.e.m. 24-09, 10:00 uur

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Nieuwjaarskaarten 2021

Stuur deze feestdagen een gepersonaliseerde nieuwjaarskaart

Nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaarten voor 2021 maken

Snel en leuke nieuwjaarskaarten zelf maken? De software die je nodig heeft om je eigen nieuwjaarskaart voor 2021 te maken bij albelli zet je compleet gratis en veilig op je computer. Wanneer dat gebeurt is, kan je aan de slag met een van de vele thema’s, maten en eigen foto’s. Dit kan je compleet naar eigen inzicht invullen. Laat je creativiteit de vrije loop. Je kunt naar hartenlust dingen uitproberen en weer wijzigen tot je het juiste ontwerp en passende foto(‘s) heeft gevonden. Daarna geef je aan dat je nieuwjaarskaarten voor 2021 klaar staan om besteld te worden. Wanneer je de bestelling hebt afgerond, stuurt albelli je een set van 10 nieuwjaarskaarten of meer (afhankelijk van de gekozen hoeveelheid sets) met enveloppen toe binnen vier werkdagen.

albelli nieuwjaarskaarten voor 2021

  • Verschillende formaten
  • Uitgebreide collectie thema’s
  • Leuk om te maken
  • Eenvoudig te gebruiken software
  • Importeer foto’s vanaf je computer

Nieuwjaarskaarten maken is ieder jaar weer een feest. Welke foto ga je gebruiken? En wat voor tekst ga je erbij schrijven? Wie ga je allemaal met een kaartje verrassen? Er zijn zoveel mogelijkheden dat je werkelijk je gekste ideeën in de praktijk kunt brengen. En weet je niet meteen waar te beginnen, dan vind je bij albelli wat inspiratie om je op weg te helpen met jouw nieuwjaarskaarten voor 2021.

Met plezier nieuwjaarskaarten met foto maken

Het leukste deel van nieuwjaarskaarten maken, is het zoeken naar een leuke foto. Je kunt advies vragen aan een vriend of vriendin of je laten helpen door de andere gezinsleden. Naast de foto is er ook de nodige ruimte om wat tekst toe te voegen aan je kaart. Wanneer je nieuwjaarskaarten voor 2021 in de winkel koopt, vind je hier het klassieke ‘gelukkig nieuwjaar’ terug, maar als je zelf je nieuwjaarskaarten maakt, kun je het wat anders aanpakken. Zo zijn er heel wat persoonlijke tekstjes en gedichten met een diepere betekenis die je nieuwjaarskaart kunnen sieren. Geen zin om nadien je naam op alle kaartjes te moeten zetten? Laat hem er alvast op drukken, dan staat hij overal netjes en in het lettertype dat je zelf mooi vindt.

Een persoonlijke boodschap op je nieuwjaarskaart van 2021

Naast de foto(’s) is er ook de nodige ruimte om een leuke tekst toe te voegen aan je nieuwjaarskaart voor 2021. Zo kun je zelf een leuke persoonlijke boodschap toevoegen met een eigen nieuwjaarswens. Daarnaast kun je ook nog kiezen op wat voor soort papier je nieuwjaarskaart gedrukt wordt; hoogglans of mat. Hoogglans geeft de foto’s op de kaart meer contrast, kleurdiepte en zorgt voor een mooie, gladde finish. Met beide opties ontwerp je zelf unieke nieuwjaarskaarten voor al je vrienden en familie.

Persoonlijke 'nieuwjaarskaarten maken

Nieuwjaarskaart maken blijft elk jaar iets ontzettends leuk om te doen. Zeker wanneer je beslist om je nieuwjaarskaarten zelf te maken en ze van een persoonlijke toets te voorzien. Wie veel inspiratie heeft, kan een eigen tekst of rijmpje verzinnen om toe te voegen aan de kaart, maar is dit niet voor je weggelegd, dan vind je tal van voorbeelden ter inspiratie. Wanneer je begint met zelf je nieuwjaarskaarten te maken, is het uitzoeken van een leuke foto een goede start. Dit vormt de basis van je unieke kaart en is meteen de ideale manier om leuke momenten te herleven. Duik dus alvast in je fotoalbums en zoek het perfecte foto uit.

Nieuwjaarskaarten voor 2021

De nieuwjaarskaarten voor 2021 wil je natuurlijk voorzien van een jaartal of een tekst die aansluit bij het nieuwe jaar. Dit kan je doen door nieuwjaarskaarten voor 2021 te maken met een groot getal op de voorzijde, maar evengoed verwerk je dit in een tekst of zet je het op de achterzijde van je kaart. Je kunt gebruik maken van een foto die je speciaal maakt in functie van je nieuwjaarskaarten of je kiest een plaatje van het afgelopen jaar. Dit kan een beeld van je gezin zijn, maar ook een abstracte foto van een glas champagne, vuurwerk of een mooie zonsondergang kunnen hele knappe resultaten geven.

Nieuwjaarskaarten met foto

Nieuwjaarskaarten met foto geven je de mogelijkheid om een kaart te maken die de moeite is om nadien te bewaren. Kies je voor een sprekend beeld, hou dan zeker een kaartje bij voor jezelf. Wanneer je elk jaar een nieuwjaarskaart gaat maken met een eigen foto heb je na een tijdje een leuke verzameling om op terug te kijken. Daarnaast is het gewoon heel leuk om nieuwjaarskaarten te maken met een foto omdat je tijdens het selecteren en uitzoeken een blik werpt op het afgelopen jaar. En voor familie en vrienden is het plezierig om een kaart te ontvangen met een beeld dat bij jou past.

Mooie nieuwjaarskaarten

De traditie om kaarten voor nieuwjaar te sturen gaat al een hele tijd terug en zal ook nog een hele tijd blijven. Het is een leuke manier om je vrienden en familie het beste toe te wensen en doordat de kaarten tastbaar zijn, kan iedereen ze bewaren of op de kast zetten. Mooie nieuwjaarskaarten zijn natuurlijk het leukste om te krijgen, zeker wanneer ze op een zichtbaar plekje in je huis terecht komen. Originele kaarten die van een foto voorzien zijn, blijven populair dankzij hun persoonlijke karakter. Zowel om te versturen als om te krijgen. Wil je een kaartje sturen dat bijblijft, dan is dit een aanrader.

Originele nieuwjaarskaarten

Wil je dat jouw kaartje opvalt, dan zijn originele nieuwjaarskaarten absoluut iets voor jou. Zelf je nieuwjaarskaart ontwerpen is de manier bij uitstek om een uniek resultaat te krijgen. Bij albelli kun je op een eenvoudige en leuke manier gepersonaliseerde nieuwjaarskaarten maken aan de hand van templates die je naar wens aanpast. Er zijn meerdere voorbeelden van kaarten voor nieuwjaar ter inspiratie zodat je vlot aan de slag kunt gaan. Je start met een template en voegt dan zelf een foto en tekst toe. Je kunt zo vaak herbeginnen als je zelf wilt en steeds een andere combinatie uitproberen tot je een nieuwjaarskaart hebt die je perfect vindt.

Nieuwjaarskaarten bestellen? Begin direct!

Ga je een nieuwjaarskaart maken die origineel en persoonlijk is, dan ben je bij albelli aan het juiste adres. Zodra je klaar bent met ontwerpen, kan je de nieuwjaarskaarten bestellen per set van tien. Zo heb je genoeg exemplaren voor al je vrienden en familie en kan je ook een kaartje voor jezelf houden. Je koopt de nieuwjaarskaarten online en hebt ze snel in de bus. Wacht niet langer en zoek een leuke foto, een aangepaste tekst en probeer de verschillende templates op albelli uit voor de leukste nieuwjaarskaarten.

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 185 beoordelingen

slim_arrow_left

Tevreden van het resultaat


Mieke

De foto’s misten wat diepte van kleur in de glanzende uitvoering. Het papier was ook niet echt wit. De plooi in het midden van het kaartje was een beetje scheef . Had eerst de extra matte uitvoering besteld en kon daardoor vergelijken.


Peter

Makkelijk te ontwerpen, mooi resultaat, goeie kwaliteit (zoals altijd bij Albelli). Zonder twijfel de beste in zijn vak!


Sofie

Heel mooie kwaliteit


Liesbeth

Levering + het afwerking van de kaarten is gewoon goed niks op aan te merken heel tevreden 😊


Mevr. Shana Veuskens

Mooie, stevige fotokaarten aan een heel goede prijs!


Een fiere mama
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!