Door het grote aantal bestellingen, vragen wij je rekening te houden met 1-2 werkdagen extra levertijd. Bedankt voor je begrip!Lees meer

Wat zijn de levertijden?

Hieronder kan je de geschatte levertijden voor onze producten bekijken. Deze verschillen per product omdat er ook verschil zit in de productietijden van de fotoproducten. We beginnen met de productie van jouw bestelling op de eerste werkdag na ontvangst van je betaling.

Je orderstatus controleren

Om de status van een bestelling te controleren hoef je alleen maar in te loggen op je account.

Meerdere producten bestellen

Als je meer dan één product tegelijk bestelt, proberen we de producten samen te verzenden. Dit is afhankelijk van de producten die je bestelt. Bestel je dus meerdere producten tegelijk, dan houd je best de langst geschatte levertijd aan.

De levertijden

In het weekend en tijdens feestdagen zijn we gesloten en hebben we aangepaste levertijden.

Door het grote aantal bestellingen, vragen wij je rekening te houden met 1-2 werkdagen extra levertijd. Bedankt voor je begrip!×
ProductGeschatte levertijd
Fotoboeken5-6 werkdagen (+ 1-2 werkdagen)
Wanddecoraties5-6 werkdagen (+ 1-2 werkdagen)
Kalenders4-5 werkdagen
Foto-afdrukken3-4 werkdagen
Kaarten4-5 werkdagen
Mokken3-4 werkdagen

Als je bijvoorbeeld fotoboeken en foto-afdrukken bestelt, dan is de geschatte levertijd 5-6 werkdagen omdat dat dit de levertijd is van het fotoboek.

Wie bezorgt mijn product?

Al onze producten en de formaten wanddecoraties kleiner dan 70×70 worden bezorgd met PostNL of PostNL pakket. Afhankelijk van de grootte wordt er aangebeld. Wanddecoratieformaten 70×70, 80×80, 100×70, 70×100, 120×80, 80×120 en 100×100 worden met UPS bezorgd. Hiervoor wordt bij je aangebeld.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.