Uitnodigingen verjaardag

Maak hun feestje bijzonder met een persoonlijke fotokaart.

Uitnodigingen verjaardag

Maak hun feestje bijzonder met een persoonlijke fotokaart.

Uitnodigingen verjaardag

Een verjaardagsuitnodiging maken is leuk om zelf te doen. Je kunt ze in dat geval perfect aanpassen aan je eigen wensen. Ben jij altijd in voor een grapje? Dan kun je dit in je verjaardagsuitnodiging verwerken. Om je op weg te helpen heeft albelli klassieke, hippe en originele templates waarmee je eenvoudig en snel mooie uitnodigingen kan maken. Zit je zelf juist vol met ideeën? Begin dan met een volledig blanco template en laat je creativiteit op de vrije loop, zo kun je geheel naar je eigen smaak jouw verjaardagsuitnodigingen ontwerpen!

Verjaardagsuitnodigingen maken

Er zijn tal van redenen om zelf verjaardagskaarten te maken. Ze zijn persoonlijk, origineel, grappig of juist ontroerend en bovendien ook leuk om te maken. Eens je eraan begint, stromen de ideeën toe en voor je het weet, heb je een hele collectie bij elkaar. Daarnaast zijn ze niet duurder dan standaard wenskaarten en je hebt veel meer mogelijkheden. albelli geeft je de mogelijkheid om met verschillende maten en lay-outs te werken zodat je altijd met een resultaat eindigt dat helemaal naar wens is. Je kunt op de website ook inspiratie vinden wanneer je even zonder ideeën zit.

Originele verjaardagsuitnodiging maken: hoe begin je eraan

Kies online een van de vier formaten voor jouw verjaardagsuitnodiging. Afhankelijk van het gekozen formaat bestel je de verjaardagsuitnodigingen per 10 stuks, steeds vergezeld van het juiste aantal enveloppen. Natuurlijk is het ook belangrijk om te bedenken voor wie de kaarten bedoeld zijn. Zijn de kaarten bedoeld voor jouw verjaardag of zijn het de verjaardagsuitnodigingen van je kind? Ook is het natuurlijk leuk om de leeftijd op de kaart te vermelden wanneer je kind bijvoorbeeld 1 jaar wordt of een ander jubileum op de kaart te zetten.

Grappige verjaardagsuitnodigingen maken

Verjaardagsuitnodigingen zijn de uitnodigingen bij uitstek om een grapje in te steken. Een verjaardag is een leuke aangelegenheid die meestal met feestjes en plezier samengaat. Een gebeurtenis dus die je gerust mag opvrolijken met een kwinkslag. Wanneer je zelf kaarten maakt, kun je deze kwinkslag net zo grappig maken als je zelf wil. Je kunt ervoor kiezen om een grappige foto te gebruiken, maar evengoed hou je het bij een leuke tekening met een tekstje waar humor in zit. albelli heeft diverse lay-outs en achtergronden met een vrolijke uitstraling die zich perfect lenen voor het maken van een humoristische verjaardagsuitnodiging.

Het kaartje ontwerpen

Er zijn tal van leuke achtergronden en grafische elementen aanwezig in het programma van albelli om je een handje te helpen. Binnen het thema verjaardag vind je verschillende leuke tekeningen en elementen om je kaartje mee in te kleden. Je kunt ze naar hartenlust met elkaar combineren en je eigen foto’s eraan toevoegen. Ten slotte vul je aan met een tekst naar keuze en alle informatie die je aan je gasten wilt geven zoals de datum, het tijdstip en het adres.

In een handomdraai verjaardagskaarten maken

Verjaardagskaarten maken die eruit zien alsof je ze in de winkel hebt gehaald, hoeft niet moeilijk te zijn. Bij albelli krijg je een waaier aan mogelijke formaten van waaruit je kunt vertrekken. Kies je formaat en kies uit een van de verschillende thema’s, waaronder verjaardagen, maar je kan ook voor een blanco kaartje kiezen. Daarop kun je ook nog eens clip art, tekst, foto’s en kaders toevoegen, tot je de uitnodiging van je dromen hebt!

Een pakketje verjaardagskaarten maken

Wil je weten wanneer jij je uitnodigingen zult ontvangen? Bekijk dan onze levertijden. Voor je het weet, heb je jouw uitnodigingen voor je verjaardag in huis en kan je je vrienden en familie verrassen met jouw persoonlijk verjaardagskaarten. Bestel snel je verjaardagsuitnodigingen online bij albelli.

albelli verjaardagsuitnodigingen en -kaarten

Rated 8.5 of 10 based on 9821 reviews
 
Vlot en goed

De nieuwjaarskaarten waren vlug klaar, goed afgewerkt en snel geleverd.
Lees meer

– Erna
 
 
Zeer mooie nieuwjaarskaartjes …

Zeer mooie nieuwjaarskaartjes ontvangen. Heel tevreden! En snel geleverd!
Lees meer

– Sisku
 
 
Ik vond het nieuwjaarskaartje heel mooi.

Ik vond het nieuwjaarskaartje heel mooi.
Lees meer

– Gerda
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×