Door het grote aantal bestellingen, vragen wij je rekening te houden met 1-2 werkdagen extra levertijd. Bedankt voor je begrip!Lees meer

Uitnodigingen verjaardag

Maak hun feestje bijzonder met een persoonlijke fotokaart.

Uitnodigingen verjaardag

Maak hun feestje bijzonder met een persoonlijke fotokaart.

Uitnodigingen verjaardag

Een verjaardagsuitnodiging maken is leuk om zelf te doen. Je kunt ze in dat geval perfect aanpassen aan je eigen wensen. Ben jij altijd in voor een grapje? Dan kun je dit in je verjaardagsuitnodiging verwerken. Om je op weg te helpen heeft albelli klassieke, hippe en originele templates waarmee je eenvoudig en snel mooie uitnodigingen kan maken. Zit je zelf juist vol met ideeën? Begin dan met een volledig blanco template en laat je creativiteit de vrije loop, zo kun je geheel naar je eigen smaak jouw verjaardagsuitnodigingen ontwerpen!

Uitnodigingen verjaardagsfeestje

Ben je volop bezig met het plannen van een verjaardagsfeestje voor jezelf of iemand anders en wil je graag dat er veel gasten komen? Dan moet je ze natuurlijk eerst een uitnodiging voor het verjaardagsfeestje sturen. Verjaardagsuitnodigingen zijn de ideale manier om je genodigden te laten weten waar en wanneer het feestje doorgaat, of er een dresscode is en om eventueel een cadeaulijstje door te geven. Het voordeel van een verjaardagsfeestje uitnodiging op papier is dat mensen het op de kast kunnen zetten zodat ze het niet uit het oog verliezen en op elk ogenblik even snel kunnen nakijken wanneer het feestje zal plaatsvinden.

Uitnodigingen voor kinderfeestje

Hoewel verjaardagsuitnodigingen voor elk feestje gepast zijn, worden ze vooral gebruikt voor kinderverjaardagsfeestjes. Dit is logisch, want heel wat kinderen vinden het geweldig wanneer ze een uitnodiging voor hun verjaardag aan klasgenootjes of vriendjes kunnen geven. Wanneer die uitnodiging voor het kinderfeestje dan ook nog eens origineel en leuk is, kan de pret niet meer op. Je kunt de uitnodiging voor het kinderfeestje samen met je kind maken zodat het ook helemaal zijn of haar smaak is. Zo heb je niet enkel leuke kaartjes, maar ook een fijne activiteit om met zoon of dochter te doen.

Uitnodigingen maken voor verjaardag

Een verjaardagsuitnodiging maken is creatief, spannend en bijzonder leuk om samen te doen. Voor je start met het maken van de uitnodiging voor een verjaardag denk je best even na over het ontwerp. Misschien wil je er een heus themafeestje van maken waarbij mensen zich moeten verkleden? In dat geval moet je kaartje natuurlijk in dezelfde lijn ontworpen worden en de juiste informatie bevatten. Bij een bijzondere verjaardag zoals 18, 21, 30, 40, 50 of iets anders in deze trend wil je wellicht de leeftijd extra in de kijker zetten. Voldoende voorbereiding en ideeën hebben het beste resultaat wanneer je eenmaal aan de slag gaat. albelli geeft je de mogelijkheid om met verschillende maten en lay-outs te werken zodat je altijd met een resultaat eindigt dat helemaal naar wens is. Er zijn tal van leuke achtergronden en grafische elementen aanwezig in het programma van albelli om je een handje te helpen. Binnen het thema verjaardag vind je verschillende leuke tekeningen en elementen om je kaartje mee in te kleden. Je kunt ze naar hartenlust met elkaar combineren en je eigen foto’s eraan toevoegen. Je kunt op de website ook inspiratie vinden wanneer je even zonder ideeën zit.

Originele en leuke verjaardagsuitnodigingen

Iedereen houdt van originele uitnodigingen voor een verjaardag. Ze blijven beter in je geheugen hangen, ze zijn leuk om op de kast te zetten of aan het prikbord te hangen en ze geven je alvast veel zin om naar het feestje te gaan. Om met een originele verjaardagsuitnodiging op de proppen te komen, moet je natuurlijk wel inspiratie hebben. Op albelli vind je online een scala aan templates en voorbeelden die het eenvoudig maken om zelf te leukste uitnodigingen voor je verjaardag te ontwerpen.

Uitnodigingen voor verjaardag met foto

Heb je ergens een leuke foto van de jarige om op de uitnodiging te zetten, dan krijg je een kaartje dat bijzonder persoonlijk is en een leuke herinnering is om te bewaren. Je kunt kiezen voor een grappige foto uitnodiging voor je verjaardag met een leuk plaatje uit de oude doos of een foto die je speciaal voor de gelegenheid laat maken. Ook foto’s van taarten, kaarsjes, ballonnen of andere feestelementen zijn natuurlijk een mogelijkheid. Wie het een beetje slim aanpakt, kan in de foto alvast wat informatie verwerken omtrent het thema van het feestje.

Verjaardagsuitnodigingen printen of afdrukken

Zodra je verjaardagsuitnodigingen klaar zijn, kun je ze bij albelli laten printen. Zo heb je een mooie verjaardag uitnodiging die je kunt bewaren in je fotoalbum of een doos met foto’s en andere leuke herinneringen. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat je uitnodiging er knap uitziet en heel wat hoge ogen zal gooien. Kies voor een stijlvolle klassieke verjaardagsuitnodiging, een modern kaartje, een uitnodiging met wat humor, iets vintage of een geheel eigen ontwerp, al dan niet met een feestelijke foto.

Grappige verjaardagsuitnodigingen maken

Verjaardagsuitnodigingen zijn de uitnodigingen bij uitstek om een grapje in te steken. Een verjaardag is een leuke aangelegenheid die meestal met feestjes en plezier samengaat. Een gebeurtenis dus die je gerust mag opvrolijken met een kwinkslag. Wanneer je zelf kaarten maakt, kun je deze kwinkslag net zo grappig maken als je zelf wil. Je kunt ervoor kiezen om een grappige foto te gebruiken, maar evengoed hou je het bij een leuke tekening met een tekstje waar humor in zit. albelli heeft diverse lay-outs en achtergronden met een vrolijke uitstraling die zich perfect lenen voor het maken van een humoristische verjaardagsuitnodiging.

Verjaardagsuitnodigingen kopen bij albelli? Begin direct!

Zodra je begint met het plannen van je verjaardagsfeestje, kun je aan de slag gaan met je verjaardag uitnodigingen. Kies online een van de vier formaten voor jouw verjaardagsuitnodiging. Afhankelijk van het gekozen formaat bestel je de verjaardagsuitnodigingen per 10 stuks, steeds vergezeld van het juiste aantal enveloppen. Deze moet je tenslotte ruim vooraf versturen zodat mensen die dag alvast kunnen vrijhouden. Het kopen van je verjaardag uitnodigingen doe je wanneer je locatie, datum en eventueel thema vast staan. Wanneer je ze online bestelt bij albelli heb je ze in een mum van tijd in huis en kunnen ze de deur uit.

Waarom je kiest voor albelli:

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×

De minimale afmetingen voor een vierkante zending zijn 140 x 140 mm. Indien je graag 10x10 cm kaartjes per post naar de ontvanger wilt sturen, raden we je aan een ander formaat te selecteren of de kaartjes in een grotere envelop te verzenden. Vierkante kaarten van 15x15 cm moeten gefrankeerd worden aan het tarief van niet-genormaliseerde zendingen.

Lees meer op de website van bpost.

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×