Foto op canvas

Maak eenvoudig online je eigen foto op een canvas van topkwaliteit. We drukken je foto haarscherp af op een 100% katoenen doek en leveren je canvas binnen een paar dagen bij je thuis!

Prijs
(excl. verzendkosten)

Op dit moment is het alleen mogelijk om een fotoagenda te maken op een pc of laptop met besturingssysteem Windows.

Begin nu
Sorry, met deze webbrowser kun je dit product niet maken. Installeer Google Chrome om verder te kunnen.

Productinfo

Waarom je foto op een canvas doek van albelli?

  • Je canvasfoto van haarscherpe kwaliteit
  • 100% katoenen doek, 2 cm dik massief frame
  • HP Latex inkt: hoge kwaliteit en UV-bestendig
  • Beschermende verpakking en snelle levering
  • Gratis ophangsysteem
  • 100% tevredenheidsgarantie

Een canvasfoto van topkwaliteit

Bij albelli staan we voor topkwaliteit én milieuvriendelijkheid. Dus ook als je bij ons je favoriete foto op canvas bestelt! We drukken je foto haarscherp af op een 100% katoenen doek. Dit doek spannen we op een massief frame.

Zelfs onze reukloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk. De kleuren zijn van hoge kwaliteit en uv-bestendig. Je canvasfoto behoudt dus jarenlang zijn kleur, ook in zonlicht!

Foto op canvas ophangsysteem

Gratis ophangsysteem bij je foto op canvas

Je foto op canvas kun je ophangen met ons ophangsysteem aan de achterkant van je canvasfoto. Het onzichtbare ophangsysteem zit vast aan het massief frame. Hiermee hangt je foto altijd recht aan de muur.

100% tevreden met je foto op canvas

Bij albelli garanderen we je 100% tevredenheid. We pakken je foto op canvas zorgvuldig in en zorgen dat hij je in perfecte staat bereikt. Ben je om wat voor reden dan ook toch niet tevreden? Dan krijg je van ons een nieuwe foto op canvas of ontvang je je geld terug. albelli foto op canvas heeft op Trustpilot een score van 8,6 op 10, gebaseerd op 2.874 reviews.

Omlijsting opties

Laat je afdruk opvallen: voeg een lijst toe

Foto op canvas met lijst

Onze canvas prints transformeren je favoriete foto's in mooie wanddecoratie. Voeg eens een lijst toe van hoge kwaliteit om je canvas extra elegantie te geven.

Een klassieke uitstraling

Een lijst is een fantastische manier om je canvas een echt klassieke uitstraling te geven. We hebben lijsten in twee kleuren, zwart en wit, waardoor er altijd een lijst bij je foto past. De lijst is gemaakt van plastic en heeft een authentieke houten look.

Perfect op maat

De lijst heeft een stevige structuur. Er is een marge van 5mm tussen het canvas en de lijst, voldoende ruimte om je foto's goed tot hun recht te laten komen. De lijsten zijn 3,5 cm diep en hebben een rand van 1 cm. De lijsten zijn beschikbaar in alle afmetingen, dus je kunt ze aan al je canvas prints toevoegen.

Bekijk prijzen voor canvas lijsten

Opmaakopties

Maak eenvoudig online je foto op canvas

Foto op canvas fotocollage

Je maakt je canvas vierkant, staand of liggend eenvoudig met ons online programma. Upload je foto’s en maak je canvas op zoals jij wilt!

Een fotocollage op je canvas

Met onze collage-functie breng je meerdere foto’s prachtig samen op je canvas. Bepaal hoeveel foto’s je wilt gebruiken en kies uit verschillende indelingen. Door de marges aan te passen creëer je ruimte tussen de foto’s die je weer kunt inkleuren met één van onze achtergrondkleuren. Lees meer over fotocollages

Foto-effecten

Geef je canvasfoto(‘s) een extra artistieke uitstraling met een van onze foto-effecten. Je kunt kiezen tussen zwart-wit of sepia. Wat je ook kiest, je foto’s worden gegarandeerd haarscherp afgedrukt!

Levering

Levertijd: 5-6 werkdagen

Dit aantal dagen gaat in op de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je betaling.

Log in om je orderstatus te zien

Voor meer informatie, bekijk ons overzicht levertijden.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten, het formaat en gewicht van de bestelling. Ga naar ons verzendkostenoverzicht voor de exacte verzendkosten van je bestelling.

Thuisbezorgen

Bij thuisbezorging wordt je foto op canvas binnen 2 à 3 dagen thuisbezorgd per koerier. Hiervoor wordt bij je aangebeld. Let op: bij een bestelling van meerdere producten kan het zijn dat deze apart worden geleverd.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)