Trouwkaarten maken

Nodig gasten op jouw manier uit voor jouw speciale dag. En stuur kaartjes om ze te bedanken.

Trouwkaarten maken

Nodig gasten op jouw manier uit voor jouw speciale dag. En stuur kaartjes om ze te bedanken.

Trouwkaarten

Een huwelijk is een speciale dag en daar horen de mooiste kaarten bij. Met albelli maak je zelf snel en eenvoudig de meest mooie en uniek trouwkaarten. Nodig al jullie gasten uit met een zelfgemaakte huwelijksuitnodiging met een foto van jullie mooiste momenten en de datum van jullie speciale dag.

Trouwkaarten maken

Binnenkort is jullie grote dag: jullie gaan trouwen! Deze speciale gebeurtenis willen jullie delen met familie en vrienden en wat is er dan leuker dan een zelfgemaakte trouwkaart? Door zelf jullie trouwkaarten te maken kun je zelf beslissen wat er op de voorkant van de kaart komt te staan, welke tekst of foto’s er aan de binnenkant van de trouwkaart te zien zijn en hoe de achterkant van het kaartje er uit komt te zien. Met de software van albelli maakt je de kaarten snel en eenvoudig, zodat jullie meer tijd overhouden om andere belangrijke zaken rondom jullie grote dag te regelen.

De origineelste huwelijksuitnodigingen maken

De origineelste huwelijksuitnodigingen maken doe je zelf. Bij albelli heb je de keuze uit vier verschillende formaten waarbij je meer dan voldoende ruimte hebt voor foto’s, tekeningen en tekst. Je kunt trouwuitnodigingen maken met een humoristische inslag of voor een klassieke look gaan. De software laat je toe om zonder enige kennis van programma’s aan de slag te gaan en de mooiste huwelijksuitnodigingen te maken, volledig op maat van je eigen wensen en dromen.

De meest unieke trouwkaarten

De grote dag komt dichterbij en je hebt nog tal van zaken die geregeld moeten worden. De jurk is gekozen, de zaal gereserveerd, de datum geprikt en de catering besteld. De hoogste tijd om de gasten een officiële uitnodiging te sturen. En gezien je zelf heel wat ideeën hebt over wat je wel of niet wilt, ga je zelf de trouwkaarten maken.

Romantisch, grappig of serieus?

Trouwen is een serieuze aangelegenheid, je gaat een verbintenis voor het leven aan. Maar het is ook een fase in het leven waar heel wat grapjes over gemaakt worden. En het is natuurlijk het toppunt van romantiek. Zelf trouwkaarten maken houdt in dat je werkelijk alle richtingen uit kunt met je ontwerp. Idealiter kies je voor een thema dat bij jullie past. Wanneer jullie bekend staan als het meest romantische koppel ooit, dan is het logisch dat jullie originele trouwkaarten maken die hier uiting aan geven. Trouwen is persoonlijk, je trouwkaarten moeten dat ook zijn.

Begin tijdig

Je trouwkaarten moeten perfect zijn. Je trouwdag wordt een van de belangrijkste dagen uit je leven en die dient tot in de puntjes verzorgd te zijn. Een goede voorbereiding is essentieel. Neem daarom ruim de tijd om perfecte trouwkaarten te maken. Zet je samen met je geliefde voor de computer en laat je inspireren door albelli. Probeer verschillende lay-outs uit en selecteer een foto waar jullie beiden fantastisch op staan.

Kleine oplages huwelijksuitnodigingen maken

Wanneer je gaat trouwen heb je al snel een idee van het aantal gasten dat je wilt uitnodigen. Afhankelijk van het type feest dat je geeft, kan dit getal aardig oplopen of juist heel beperkt zijn. Bij albelli bestel je de trouwuitnodigingen per 10 tot 12 stuks. Zo blijf je later niet met een enorm overschot zitten en kun je makkelijk een paar kaarten bij bestellen als het nodig zou zijn. Vanzelfsprekend krijg je ook voldoende enveloppen bij je bestelling geleverd. Ten slotte moeten de kaarten nog bij je gasten geraken op een stijlvolle en elegante manier. Zo kun je goedkoop trouwkaarten en huwelijksuitnodigingen versturen naar jullie gasten.

Denk ook aan bedankkaarten

Er zijn verschillende soorten trouwkaarten die bij een huwelijk om de hoek komen kijken. Met albelli kun je zelf je stijl kiezen, zo kun je kiezen voor een klassieke trouwkaart maar natuurlijk ook voor een hippe trouwkaart. Naast de uitnodiging kan je ook nog een bedankkaartje versturen. Dit kaartje maak je bij voorkeur na je trouwdag zodat je er een foto kan opzetten die tijdens je huwelijksfeest is getrokken. Zo bedank je alle gasten voor hun aanwezigheid en geschenken. Een bedankkaart is een mooie herinnering aan een perfecte trouwdag, dus een geslaagd exemplaar is een absolute must. Een bedankkaartje voor de gasten is natuurlijk een mooie herinnering aan een prachtige dag, maar het is natuurlijk ook ontzettend leuk om al jullie eigen herinneringen en foto’s te bewaren in een prachtig trouwboek van jullie grote dag.

Hulp bij het ontwerpen

Soms heb je niet dadelijk een zee aan inspiratie om jouw trouwkaarten te ontwerpen? Bij albelli is dit geen probleem. Trouwuitnodigingen maken kun je doen vertrekkende van een lege template, maar evengoed kies je een van de vele mogelijke achtergronden of ideeën die in de software verwerkt zitten. Voor je het weet, heb je de perfecte uitnodiging in je hand. Bestel dan ook direct jullie originele trouwkaarten online bij albelli.

albelli trouwkaarten en huwelijksuitnodigingen

Rated 8.5 of 10 based on 9821 reviews
 
Vlot en goed

De nieuwjaarskaarten waren vlug klaar, goed afgewerkt en snel geleverd.
Lees meer

– Erna
 
 
Zeer mooie nieuwjaarskaartjes …

Zeer mooie nieuwjaarskaartjes ontvangen. Heel tevreden! En snel geleverd!
Lees meer

– Sisku
 
 
Ik vond het nieuwjaarskaartje heel mooi.

Ik vond het nieuwjaarskaartje heel mooi.
Lees meer

– Gerda
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×