Trouwkaarten maken

Nodig gasten op jouw manier uit voor jouw speciale dag. En stuur kaartjes om ze te bedanken.

Trouwkaarten maken

Nodig gasten op jouw manier uit voor jouw speciale dag. En stuur kaartjes om ze te bedanken.

Trouwkaarten

Je gaat trouwen! Proficiat! Voor jullie unieke dag verdienen jullie de mooiste trouwkaarten. Bij albelli beginnen we bij jullie verhaal. Bij het ontwerp van je huwelijkskaarten kies je de mooiste of meest sprekende foto van jullie samen. Je trouwkaart met foto begint vanuit een professioneel design, of juist vanuit een witte achtergrond waar je zelf mee kan spelen. Koppels kiezen vaak voor fotokaarten bij huwelijk omdat je zo meteen een beeld van de liefde tussen jullie kunt delen. De vonken spetteren van het papier en voor elke genodigde is het duidelijk: dit wordt een echt topfeest.

Trouwkaarten zelf maken

De dagen dat je een modelkaart uit de catalogus koos zijn voorbij. De nieuwe trend is je eigen trouwkaarten maken met persoonlijke accenten en een professionele afwerking. Trouwkaarten zelf maken is heel eenvoudig. Dankzij onze intuïtieve software kun je bij albelli in enkele clicks al een pareltje tevoorschijn toveren. Samen je huwelijkskaarten maken creëert ook een kans om je samen te buigen over wat jullie in het trouwfeest belangrijk vinden. Ga je voor een romantische stijl of wil je juist moderne bruidskaarten maken? En wat zegt dat over jullie style tijdens het trouwfeest?

Originele huwelijkskaarten

Wie op zoek gaat naar originele trouwkaarten merkt al snel dat er niets boven je eigen ontwerp gaat. Die zonovergoten vakantiefoto of een close-up van jullie eigen handen, de meest creatieve trouwkaarten zitten vol persoonlijkheid. Leuke trouwkaarten waarin jullie authentieke liefde naar voren komt zijn de meest originele huwelijkskaarten die je kunt versturen. Bovendien is elk koppel uniek en kan je in jullie trouwkaarten net dat kwijt wat jullie band zo bijzonder maakt.

Mooie en luxe trouwkaarten

De mooiste dag van je leven zal er een zijn van momenten die een leven lang blijven nazinderen. Bij albelli zetten we de toon met echte luxe trouwkaarten op prachtig papier met glans of extra matte afwerking. Om mooie trouwkaarten te drukken kiezen wij enkel het beste papier en de meest intense kleuren inkt. We letten bij het snijden nauwkeurig op het ontwerp zodat niets afleidt van wat er echt toe doet: jullie liefde vieren. Voor heel speciale trouwkaarten neem je een kijkje tussen onze collectie exclusieve trouwkaarten ontworpen door designers.

Trouwkaarten zelf ontwerpen

De stijl die je kiest wanneer je een trouwkaart ontwerpen bepaalt meteen welke kleuren en accenten je wilt toevoegen. Wil je graag je eigen trouwkaart ontwerpen maar heb je niet meteen inspiratie? Dan hebben wij een heel aantal uiteenlopende ontwerpen klaar staan. Je kiest een huwelijkskaart om te ontwerpen en kunt daarna nog alles aanpassen, van lettertype tot kleur tot decoraties. Online trouwkaart ontwerpen bij albelli is een kwestie van pick and click. Je kiest een leuk element en sleept het naar waar jij het wilt hebben. Mooie bloemen? Check! Romantische gouden krullen? Check! Strak zwart-wit lijnenpatroon? Wij denken over alles met jou mee.

Grote huwelijkskaarten en trouwkaarten

Het formaat van je kaart bepaalt voor een groot deel hoe je het ontwerpen aanpakt. Heb je een prachtige foto? Of wil je een mooie poëtische tekst toevoegen? Dan is een grote huwelijkskaart voor jullie de beste optie. Onze grote kaarten van 13x19cm kun je zowel liggend als staand ontwerpen, in enkel papier of als gevouwen kaart. Wanneer je een grote trouwkaart ontwerpt begin je best met het grootste element eerst, en schik je daarna de kleinere elementen er rond. Ook op een grote trouwkaart kies je best voor niet teveel decoratie zodat de belangrijkste elementen goed naar voor komen.

Kleine oplages huwelijkskaarten maken

Wanneer je gaat trouwen heb je al snel een idee van het aantal gasten dat je wilt uitnodigen. Afhankelijk van het type feest dat je geeft, kan dit getal aardig oplopen of juist heel beperkt zijn. Bij albelli bestel je de trouwuitnodigingen per 10 tot 12 stuks. Zo blijf je later niet met een enorm overschot zitten en kun je makkelijk een paar kaarten bij bestellen als het nodig zou zijn. Vanzelfsprekend krijg je ook voldoende enveloppen bij je bestelling geleverd. Ten slotte moeten de kaarten nog bij je gasten geraken op een stijlvolle en elegante manier. Zo kun je goedkoop trouwkaarten en huwelijksuitnodigingen versturen naar jullie gasten.

Trouwkaarten drukken met eigen ontwerp

Willen jullie je eigen huwelijkskaarten drukken met een ontwerp dat al volledig klaar is? Sla het dan op als afbeelding en importeer het in onze online tool. Doordat de albelli software elke foto of afbeelding kan drukken, kunnen we ook trouwkaarten drukken met eigen ontwerp. Onze software herkent of het aantal pixels van je design hoog genoeg is om een scherpe drukkwaliteit te garanderen. Is de afbeelding te klein? Dan kun je die nog altijd aanpassen. Je eigen trouwkaarten laten printen is de eerste grote stap naar die speciale dag. Als jullie die zetten met overtuiging en plezier, is de toon gezet voor de rest van de planning.

Trouwkaarten bestellen bij albelli? Begin direct!

Is de vraag gesteld en het antwoord 'ja'? Laat dan iedereen in jullie vreugde delen. Van zodra je een datum geprikt hebt is het verstandig om trouwkaarten te bestellen met een 'save the date' boodschap. Zo zijn jullie er zeker van dat jullie favoriete gasten erbij zijn. Ook de officiële huwelijkskaarten bestellen om als uitnodiging te versturen doe je best op tijd. Dankzij onze snelle tool om online trouwkaarten te bestellen met enveloppen op maat is iedereen binnen de kortste tijd op de hoogte.

Dit is waarom je kiest voor albelli:

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×

De minimale afmetingen voor een vierkante zending zijn 140 x 140 mm. Indien je graag 10x10 cm kaartjes per post naar de ontvanger wilt sturen, raden we je aan een ander formaat te selecteren of de kaartjes in een grotere envelop te verzenden. Vierkante kaarten van 15x15 cm moeten gefrankeerd worden aan het tarief van niet-genormaliseerde zendingen.

Lees meer op de website van bpost.

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×