1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Kerstkaarten
30% korting op kaarten | Code: SCHEPPEN20 | t.e.m. 14-08, 10:00 uur

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Kerstkaarten maken

Stuur deze feestdagen een gepersonaliseerde kerstwens

Kerstkaarten

Originele kerstkaarten maken met je eigen foto’s! Ontwerp ze zelf bij albelli. Ruime keuze uit verschillende soorten en maten, voor ieder wat wils.

Zelf kerstkaarten maken

Zelf kerstkaarten maken, zorgt ervoor dat je kaarten hebt die creatief en origineel zijn. Bovendien kun je er zeker van zijn dat ze niet onopgemerkt voorbij gaan en vaak zelfs een leuk, zichtbaar plekje op de kast krijgen. Daarnaast is het gewoon ook plezierig om je eigen kerstkaart te maken. Wanneer je online kerstkaarten maakt bij albelli kun je gebruik maken van templates binnen het kerstthema waar je dan zelf beelden, tekst en foto’s aan kunt toevoegen. Zo stel je een kerstkaart samen die persoonlijk en uniek is. Je kunt gebruik maken van foto’s die je het afgelopen jaar hebt gemaakt of nieuwe foto's maken in functie van het type kerstkaart dat je wilt maken.

Leuke kerstkaarten

Foto kerstkaarten zijn de ideale manier om mooie momenten te herleven aan het einde van het jaar. Bovendien zijn ze veel persoonlijker dan de standaard kerstkaartjes die je in de winkel op de kop tikt. Je kunt kiezen voor leuke kerstkaarten met een vleugje humor of mooie kerstkaarten met een symbolische boodschap. Wanneer je online een kaart voor kerst creëert, zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kies je of je tekst toevoegt aan je fotokaarten voor kerst of enkel een beeld. Misschien kun je poseren met een leuke kerstoutfit en er een bijpassend rijmpje bij verzinnen. Wat je ook doet, het resultaat is gegarandeerd een leuke kerstkaart met een persoonlijke toets.

Kerstkaarten met foto

Kerstkaarten met foto zijn meer dan een fijne manier om vrienden en familie je wensen over te maken. Ze zorgen ervoor dat je iets leuks geeft om te bewaren. Daarom is het belangrijk om je kerstkaarten te maken met een foto die boekdelen spreekt. Je kunt kiezen voor een klassiek beeld van het gezin voor de kerstboom, maar evengoed spring je uit de band en werk je met allerhande middelen om tot een uniek plaatje te komen. Wanneer je begint met het maken van je kerstkaart met een eigen foto is het goed om verschillende dingen uit te proberen. Zorg voor een ruime collectie beelden om uit te kiezen zodat je nog alle kanten op kunt.

Kerstkaarten voor 2020

Wil je kerstkaarten maken voor 2020 dan is het mogelijk om het jaartal toe te voegen aan de voorzijde van je kaartje. Je kunt het verwerken in de foto of toevoegen in combinatie met een korte tekst. Dit is bijzonder leuk wanneer je jaarlijks foto kerstkaarten maakt. Wanneer je er dan later op terug kijkt, zie je een mooie evolutie doorheen de verschillende jaren. Stuur je kerstkaarten naar de mensen waarmee je het jaar voordien kerst hebt doorgebracht, dan is een foto van jullie kerstfeest van vorig jaar erg leuk om te verwerken in je kerstkaarten voor 2020.

Originele kerstkaarten

Iedereen krijgt graag originele kerstkaarten. Enerzijds omdat ze persoonlijker zijn en anderzijds omdat ze de aandacht trekken. Originele kerstkaarten met foto zijn extra leuk omwille van hun unieke karakter. Wanneer je ze in de bus krijgt, geven ze je een warm gevoel en roepen vaak ook tal van leuke momenten op die je samen beleefd hebt. Het loont dus om originele kerstkaarten te maken voor de mensen die je een welgemeende kerst wilt wensen. Probeer een kerstkaart te ontwerpen die aansluit bij je persoonlijkheid. Dit past helemaal binnen de sfeer van de periode en zal het meeste gewaardeerd worden.

Kerstkaarten online samenstellen

Foto kerstkaarten online maken bij albelli is niet enkel eenvoudig, maar ook plezierig om te doen. Wanneer je een kerstkaart met foto online ontwerpt, heb je alles bij de hand om tot de leukste resultaten te komen. Maak eerst een selectie van je beste foto's en de template die er helemaal bij past. Vervolgens kun je verschillende combinaties uitproberen en teksten toevoegen aan je foto kerstkaarten. Laat je creativiteit de vrije loop en benut de verschillende opties die albelli te bieden heeft. Je kunt een kerstkaart ontwerpen in je eentje, maar evengoed maak je er een heus gezinsproject van. Zo heeft iedereen zijn inbreng gehad in de kerstkaart wat natuurlijk perfect past bij dit warme feest.

Kerstkaarten ontwerpen

Een kerstkaart ontwerpen is heel eenvoudig wanneer je gebruik maakt van de templates van albelli. Er zijn diverse stijlen zodat er altijd wel eentje bij zit die past bij jouw ideeën en wensen. Doordat je zelf foto's en tekst toevoegt, krijg je gepersonaliseerde kerstkaarten die helemaal uniek zijn. Is het eerste ontwerp voor je kerstkaart niet helemaal wat je in gedachten had, dan kun je het makkelijk aanpassen naar een andere stijl. Hierdoor is het mogelijk om creatief aan de slag te gaan zonder risico op een flater. Je past gewoon je kaart aan tot die helemaal perfect is. Je mag er zeker van zijn dat je heel wat complimenten zult krijgen op jouw persoonlijke kerstkaarten.

Ideeën voor kerstkaarten

Heb je al een idee voor je kerstkaart, dan kun je dadelijk aan de slag bij albelli. Maar ook wie eerst enkele kerstkaart ideeën wil opdoen, komt aan zijn of haar trekken. Er zijn verschillende voorbeeld kerstkaarten die je op de goede weg zetten en de nodige inspiratie geven. Voor je het weet, heb je zelf een idee voor een kerstkaart en ontwerp je de leukste en origineelste wensen. Eenmaal gestart, zal je merken dat een persoonlijke kerstkaart ontwerpen als vanzelf gaat. Speel met de templates en je foto’s en pas in enkele klikken je kaart aan tot deze naar wens is.

Kerstkaarten bestellen? Begin direct!

Zodra je klaar bent met ontwerpen, kan je de persoonlijke kerstkaarten bestellen. Je doet dit per setje van 10 kaarten zodat je in een klap genoeg kerstkaarten hebt voor al je vrienden en familie. Vanzelfsprekend koop je zoveel setjes als je zelf wilt. Je krijgt de kaarten toegestuurd en bent verzekerd van een hoge kwaliteit en een optimale afwerking. Ga vandaag nog aan de slag en binnenkort heb jij originele kerstkaarten om naar vrienden en familie te sturen.Wij doen ons best om onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de door ons geleverde kerstkaarten, dan krijg je een nieuw product of je krijgt je geld terug. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Zo ook op onze kerstkaarten!

  • Verschillende formaten
  • Uitgebreide collectie thema’s
  • Leuk om te maken
  • Eenvoudig te gebruiken software
  • Importeer foto’s vanaf je computer

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 176 beoordelingen

slim_arrow_left

Levering + het afwerking van de kaarten is gewoon goed niks op aan te merken heel tevreden 😊


Mevr. Shana Veuskens

Mooie, stevige fotokaarten aan een heel goede prijs!


Een fiere mama

Precies zoals ik ze had verwacht.


Heer Bert D'Hondt

Wat een plezier, je eigen foto's te kunnen gebruiken (zelfs met mindere kwaliteit!);


Anne

Toppie produkt. En zo tof, want je maakt van je eigen leuke foto's kaartjes. We zullen zeker nog een gebruik maken van deze service.


Mevr. Belinda Van Looveren

De afdrukken waren prachtig, mooi zuiver verpakt en snel geleverd.


De Keyser
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!