Uitnodigingen maken

Uitnodigingen maken

Uitnodigingen maken

Uitnodigingen maken met foto

Joepie, je organiseert een feestje! Wat de gelegenheid ook is, je wilt uiteraard een heel aantal mensen uitnodigen, en dan liefst op een originele en persoonlijke manier. Uitnodigingen maken is bij albelli heel eenvoudig. Foto uitnodigingen zijn een originele manier om jouw evenement extra in de verf te zetten. Of het nu gaat om een babyborrel of een 100ste verjaardag, een charmante foto van de gevierde haalt iedereen over de streep. Wanneer je uitnodigingen maakt met foto kies dan accentkleuren die ook in je foto voorkomen. Of ga voor een stijlvolle zwart-wit foto uitnodiging met extra luxueuze accenten.

Uitnodigingen online maken

Het voordeel van je uitnodiging maken online is dat je dit op elk moment van de dag kunt doen vanuit je eigen woonkamer. Ben je begonnen met je uitnodiging zelf te maken maar word je onderbroken? De albelli tool houdt hem voor je bij zodat je er op een ander moment weer rustig aan kunt verder werken. Of parkeer je ontwerp even op de editor zodat je medeorganisator ook kan zien hoe eenvoudig uitnodigingen online maken echt is. Na het kiezen van de juiste foto, is een uitnodiging maken op albelli al voor de helft klaar.

Originele en leuke uitnodigingen

Onze ontwerpers leven zich graag uit bij het ontwerpen van originele uitnodigingen. Tussen al die leuke uitnodigingen zit vast een ontwerp dat jou aanspreekt. Maar zelfs de meest speciale uitnodigingen worden pas echt van jezelf als je ze helemaal naar je eigen hand zet. Door net dat favoriete dier van je kind aan de communie-uitnodiging toe te voegen, of door jouw beste vriendin op wolkjes te laten lopen, creëer jij bijzondere uitnodigingen die al een feest zijn om te ontvangen.

Zelf uitnodigingen maken en printen

Wil je zelf uitnodigingen maken en printen in topkwaliteit? Bij albelli drukken we enkel op premium papier met hoogwaardige inkten. Zo kunnen we scherpe contouren en levendige kleuren garanderen. Je kunt je uitnodigingen laten drukken op glanzend of mat papier, van verschillende diktes. We kunnen uitnodigingen drukken in diverse formaten, van 15x15cm tot 13x19cm, met steeds de passende enveloppen meegeleverd. Kortom, over het proces van zelf ontworpen uitnodigingen printen hou jij de volledige controle.

Uitnodigingen ontwerpen

Wanneer je eigen uitnodigingen gaat ontwerpen adviseren we om te beginnen met een enkel beeld dat bij jouw evenement past. Is dat een mooie bloementuin of een dansvloer en flitsende lichten? Zelf uitnodigingen ontwerpen is het makkelijkst als je al een richting in gedachten hebt. Dan kun je een van onze uitnodigingen ontwerpen erbij nemen om te zien of je iets vindt dat bij jouw visie aansluit. Of ontwerp uitnodigingen samen met een van de genodigden die je goed kent, om meteen de visie van de ontvanger mee te nemen in het ontwerp.

Uitnodigingen bestellen? Begin direct!

Heb je een feestje gepland, wacht dan niet met uitnodigingen bestellen. Hoe eerder je gasten de datum kunnen noteren, hoe zekerder jij ervan bent dat ze erbij zullen zijn. Kies ervoor om uitnodigingen te kopen bij albelli en geniet van de eenvoud en het plezier van het ontwerpen, en de prachtige kwaliteit bij het resultaat en de snelle levering.

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×

De minimale afmetingen voor een vierkante zending zijn 140 x 140 mm. Indien je graag 10x10 cm kaartjes per post naar de ontvanger wilt sturen, raden we je aan een ander formaat te selecteren of de kaartjes in een grotere envelop te verzenden. Vierkante kaarten van 15x15 cm moeten gefrankeerd worden aan het tarief van niet-genormaliseerde zendingen.

Lees meer op de website van bpost.

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×