Doopkaarten

Bestel bij albelli online gepersonaliseerde doopkaarten met foto. Een creatieve en eenvoudige manier om jouw gasten uit te nodigen.

  • Doopkaarten maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen
Maak je doopkaarten

Doopkaartjes met foto

Jullie kregen onlangs een prachtige baby en jullie geluk kan niet op. Nu is het tijd om jullie zoon of dochter te laten dopen en dat gaat natuurlijk gepaard met een mooi samenzijn. Of het nu gaat om jullie eerste kindje of een nieuw broertje of zusje in het gezin: het blijft sowieso een heel speciaal moment in jullie leven. Eentje dat jullie altijd zullen meedragen als een onvergetelijke familiedag. Want uiteraard willen jullie deze unieke gebeurtenis ook delen met oma’s en opa’s, tantes, nonkels en jullie beste vrienden. Daarom willen jullie enkel de mooiste uitnodiging voor het doopfeest van jullie kind. Bij albelli ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij helpen je om de kaartjes voor het doopsel zelf te ontwerpen, zodat je ze een heel persoonlijke touch kan geven. Jullie gasten zullen versteld staan wanneer ze één van jullie prachtige en originele doopkaartjes met foto krijgen.

Doopkaartjes maken

Op de website van albelli kun je jouw doopkaartjes helemaal zelf maken. Te ingewikkeld, denk je? Helemaal niet! Doopkaarten zelf maken was nog nooit zo simpel. Je volgt gewoon de eenvoudige wizard van ons online ontwerpprogramma om zo stap voor stap je originele doopkaartjes te maken. Als je wilt, kun je zelfs je eigen foto toevoegen. Ervaar het zelf door gelijk aan de slag te gaan met het maken van jouw originele doopkaartjes!

Doopkaarten bestellen? Begin direct!

Met een kleine baby in huis heb je altijd tijd tekort. Daarom zorgt het gebruiksvriendelijke ontwerpprogramma van albelli ervoor dat je in een mum van tijd zelf je doopkaartjes online kunt bestellen. Laad je favoriete foto op in het ontwerp van jouw keuze en volg de duidelijk uitgelegde stappen die je helpen jouw doopkaarten te bestellen. Een doopsel is een unieke en onvergetelijke gebeurtenis. Doopkaarten met foto bieden nog een extra waarde aan jouw gasten. Ze zijn niet alleen persoonlijk en origineel, maar de kans is groot dat genodigden het doopkaartje bewaren voor later om nog eens met veel plezier terug te denken aan dit prachtige moment met vrienden en familie.