Doop uitnodiging maken

Doop uitnodigingen

Uitnodigingen voor de doop bestellen? Bij albelli maak je de leukste uitnodigingen voor de doop van je kleine spruit met eigen foto’s en tekst.

  • Doop uitnodiging maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen

Maak je doop uitnodiging

 

Uitnodigingen voor de doop

Wanneer je een doop van je kleine spruit op de planning hebt staan, wil je de gasten vanzelfsprekend op een leuke manier uitnodigen. Hiervoor maak je een uitnodiging voor de doop die volledig aangepast is aan je eigen wensen bij albelli. De uitnodiging voor het doopfeest omvat een leuke print of foto die je zelf kiest in combinatie met eigen tekst. Je kunt kiezen voor een leuk gedichtje op je doopuitnodigingen of je houdt het eenvoudig en vermeldt enkel de praktische informatie. Het leuke aan doopkaartjes die er knap uitzien is dat mensen ze vaak bewaren en op de kast plaatsen waar iedereen ze kan zien.

Doop uitnodiging maken

Een doop uitnodiging maken doe je bij albelli in een handomdraai. Je vertrekt van een template die past bij de sfeer van het feestje en jouw persoonlijke smaak. Vervolgens voeg je hier je eigen foto’s, plaatjes en tekst aan toe. Er zijn tal van keuzes op vlak van stijl en kleur. Voor je de uitnodiging voor het doopfeest gaat maken, is het handig om alvast een gepaste foto uit te kiezen en na te denken over de informatie die je kwijt wil op het kaartje. Zaken als je adres, de datum en het uur, een eventuele dresscode of een cadeaulijst kun je allemaal toevoegen.

Uitnodiging voor de doop bestellen? Begin direct!

De uitnodiging voor de doop bestellen doe je best enige tijd voor het feest zelf. De levering gebeurt zeer snel, maar het is altijd goed om mensen voldoende tijd te geven om het feestje in te plannen en een cadeautje uit te zoeken. Naast een uitnodiging voor de doop kopen, kun je ook kiezen om eerst een save the date kaartje te sturen. Dit type kaartje laat mensen alvast weten wanneer je wat gepland heeft, maar heeft verder nog niet veel details. Die verstuur je later met de officiële uitnodiging voor de doop. Duik in het aanbod van albelli en maak de leukste uitnodigingen voor het doopfeest van je zoon of dochter.

Start direct

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.