1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Geboortekaartjes

40% korting op kaarten |  

Code: NAJAAR

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes met foto

Een foto geboortekaartje is een leuke en originele manier om de geboorte van je baby aan te kondigen. Je kunt kiezen voor een foto van je bolle buik om op de fotokaarten voor je baby te zetten of wachten tot na de geboorte en een plaatje van het kleintje gebruiken. Welke richting je ook uit gaat, babykaartjes met een foto zien er altijd mooi uit. Behalve de foto, heeft ook de rest van de vormgeving van je geboortekaartje een grote invloed op het uiteindelijke resultaat.

Geboortekaartjes maken

Ben je van plan om je geboortekaartjes zelf te maken, dan doe je er goed aan om hier op tijd mee te beginnen. Van tevoren heb je nog geen foto van je zoon of dochter om op het kaartje te zetten, maar je kunt alvast beslissen in welke stijl je de kaartjes wil maken, welke kleur ze moeten hebben en welke tekst erop komt te staan. Zo kan je zelf geboortekaartjes maken van a tot z waar je partner enkel nog een foto aan toe moet voegen. Gezien je geboortekaartjes online kunt maken, is er de optie om dit helemaal zelf te doen wanneer je nog in het kraambed ligt.

Geboortekaartjes ontwerpen

Heb je nog geen idee hoe je het geboortekaartje wil ontwerpen, dan heb je bij albelli heel wat templates die je als basis kunt gebruiken. Blader door de diverse stijlen en types om inspiratie op te doen. Liever je geboortekaartje zelf ontwerpen zonder template? Ook dan kun je bij albelli terecht voor gepersonaliseerde geboortekaartjes die perfect bij je smaak en persoonlijkheid passen. Idealiter ontwerp je een kaartje dat aansluit bij jouw gezin. Zijn er bijvoorbeeld broertjes of zusjes die deel moeten uitmaken van het kaartje?

Geboortekaartjes voor meisjes

Een geboortekaartje voor een meisje kan zachtroze zijn en voorzien van bloemetjes, strikjes en andere tierlantijntjes, maar evengoed maak je een kaart voor de geboorte van je dochter met een stoer karakter. Is de kleine meid in je buik niet je eerste kind en gaat het om geboortekaartjes voor een zusje, dan zijn er heel wat mogelijkheden waarop je de rest van het gezin kunt verwerken in de geboortekaartjes van je dochter. Een foto van broertjes en zusjes met je buik of met een geschenkje voor de nieuwe baby zien er alvast heel leuk uit.

Geboortekaartjes voor jongens

Er zijn verschillende geboortekaartjes voor jongens met een speelse en humoristische insteek te vinden bij albelli. Maar ook de klassieke, stoere of schattige geboortekaartjes voor een zoon ontbreken niet in het assortiment. Zo heb je in een handomdraai een kaart voor de geboorte van je zoon gevonden die nog lang op de kast van vrienden en familie zal blijven staan. Een leuk idee is om een babykaartje voor een jongen te kiezen dat aansluit bij je doopsuiker. Zo vormt alles een knap geheel.

Geboortekaartjes tweeling

Geboortekaartjes voor een tweeling vind je vanzelfsprekend ook in het aanbod. Tweeling geboortekaartjes zijn dubbel zoveel plezier gezien je kan spelen met namen, leuke tekstjes over wie eerst geboren is en wat jullie te wachten staat. Aan inspiratie geen gebrek wanneer je babykaartjes voor een tweeling wil ontwerpen. Wil je liever dat ieder kind zijn eigen geboortekaartje krijgt? Twee aparte kaartjes maken die perfect bij elkaar aansluiten is een leuk alternatief voor een tweeling geboortekaartje.

Originele geboortekaartjes

Als je zelf je kaartjes ontwerpt, ben je verzekerd van originele geboortekaartjes. Dit zijn per definitie leuke geboortekaartjes omwille van hun aparte karakter. Ze worden veel vaker bewaard dan standaard geboortekaartjes en ook voor jezelf vormen ze een leuke herinnering voor later. Wil je echt unieke geboortekaartjes, stap dan af van de betreden paden en ga voor een vernieuwend concept. Wat dacht je van mooie geboortekaartjes waarop enkel de voeten van je kleintje te zien zijn of een ander detail?

Retro of vintage geboortjekaartjes

Terug van weggeweest zijn de retro geboortekaartjes. Net zoals in de modewereld waar alles uiteindelijk terug komt, geldt dat ook voor geboortekaartjes. Retro en vintage geboortekaartjes gooien dan ook hoge ogen bij vrienden en familie. Let vooral op de kleuren die je gebruikt en de stijl van letters en tekeningen wanneer je wilt dat je geboortekaartjes er vintage uitzien. Niet helemaal zeker hoe je eraan begint? Start aan de hand van een template bij albelli en pas deze aan naar je eigen smaak. Zo wordt het eenvoudig om een kaartje te maken dat helemaal retro oogt.

Geboortekaartjes met eigen ontwerp drukken

Wanneer je zelf erg creatief bent, is het leuk om je geboortekaartjes vanuit het niets te ontwerpen. Misschien ben je goed in tekenen en heb je al wat ideeën over hetgeen je op papier wil zetten. Ook spelletjes en raadsels zijn erg leuk op geboortekaartjes. Wat dacht je van een doolhof dat naar de juiste naam leidt of een memory spelletje? Je zelf ontworpen geboortekaartjes drukken kun je nadien bij albelli doen. Zo kun je een geheel eigen ontwerp geboortekaartjes printen in een professionele kwaliteit en uitvoering.

Geboortekaartjes bestellen bij albelli? Begin direct!

Alles klaar? Je geboortekaartjes bestellen doe je in een mum van tijd. Je kunt je geboortekaartjes online bestellen zodra de baby geboren is of je bestelt alles vooraf en vult zaken als datum, gewicht en lengte nadien met de hand in. Wil je echter babykaartjes bestellen die helemaal af zijn, dan moet je nog even wachten tot je baby in je armen ligt. Gelukkig heb je ze snel in huis waardoor het geen probleem is om nog heel even te wachten met geboortekaartjes kopen. Je kunt nu alvast beginnen met het maken en ontwerpen zodat ze klaar staan.

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 192 beoordelingen

slim_arrow_left

Geen reactie


Rita De Pauw

Perfecte afwerking van de fotokaarten. Stipte levering. Zeer tevreden


CHRIS

geweldige kwaliteit


Eduard Baekelmans

alles ok , bestelling snel geleverd


Stephen Depijpere

Naar gewoonte was alles weer perfect in orde, waarvoor dank ! COVID-19 communiekaartjes in September 2020 dit jaar, brachten wat soelaas in deze vreemde periode... ;-)


Heer Leunen Philip

Tevreden van het resultaat


Mieke
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!