Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes maken

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes maken

Zoek je naar geboortekaartjes? Dan mag je binnenkort vast een nieuw lid in de familie verwelkomen, gefeliciteerd! Bij albelli helpen we jou graag bij het maken van de geboortekaartjes. Een origineel geboortekaartje voor je prachtige zoon of dochter om de familie en vrienden op de hoogte stellen van de gezinsuitbreiding. Zulke speciale momenten wil je koesteren en met albelli zorgen wij er voor dat dit speciale moment niet zomaar voorbij gaat. Maak direct simpel online geboortekaartjes met behulp van onze pre-designs, zo kun je snel een eenvoudig maar leuk kaartje maken. Deze designs zijn al deels voorbereid, jij hoeft enkel de juiste teksten en naam invullen. Ook geven wij je de mogelijkheid om zelf een geboortekaartje te ontwerpen met een persoonlijke foto.

Geboortekaartjes met foto

Als je het geboortekaartje nog leuker wil maken, gebruik dan een foto op het kaartje. Een leuke foto van je zoon of dochter maakt het kaartje nog persoonlijker en zo zijn al je vrienden en familie direct op de hoogte van jullie schitterende baby. Kies de mooiste foto van jullie kindje uit en ontwerp zo zelf een gepersonaliseerd geboortekaartje met foto.

Kaartjes voor meisjes en jongens

Bij albelli kun je zelf geboortekaartjes maken voor meisjes of voor jongens en natuurlijk kun je ook zelf babykaartjes voor een tweeling ontwerpen. Kies je uit een van de beschikbare pre-designs, dan heb je de keuze uit vele ontwerpen. Zo heb je de keuze tussen eenvoudige tot speciale tot klassieke geboortekaartjes welke je zelf kunt ontwerpen. De babykaartjes kan je voorzien van de boodschap en tekst die je zelf op het kaartje wilt plaatsen. Zo creëer je zelf de leukste babykaartjes met deze speciale boodschap voor familie en vrienden.

Zelf hippe geboortekaartjes ontwerpen

Ben je in een creatieve bui en wil je zelf aan de slag met het ontwerpen van je originele geboortekaartjes? Maak dan zelf een uniek ontwerp met albelli en maak zo zelf hippe geboortekaartjes van jouw zoon of dochter. Speciale geboortekaartjes die direct opvallen, stoere kaartjes die een indruk nalaten of gewoon strakke babykaartjes met een duidelijke boodschap. Eender welke stijl je uitgaat, je kan ze helemaal zelf ontwerpen. Ben je klaar met het ontwerpen van de babykaartjes? Dan kun je eenvoudig je geboortekaartjes online bestellen. Bij albelli zorgen wij er voor dat je de kaartjes snel in huis hebt.

Retro geboortekaartjes maken

Retro of vintage geboortekaartjes zijn terug in de mode. Het is een stijl die blijft terugkomen en veel gekozen is bij het bestellen van geboortekaartjes. Ook zijn strakke en klassieke babykaartjes altijd erg geliefd om te versturen naar vrienden en familie. Omdat iedereen een eigen smaak heeft, kun je er bij albelli zo creatief mee omgaan zoals je zelf wenst.

Babykaartjes bestellen bij albelli

Bij albelli creëer je zelf leuke babykaartjes welk je van een idee ziet uitgroeien tot het unieke babykaartje waarmee jullie baby kunt voorstellen aan je familie en vrienden. Ben je klaar met het ontwerpen en wil je de babykaartjes bestellen? Bij albelli maken we je het zo eenvoudig mogelijk en bezorgen wij de kaartjes snel bij je thuis.

Wanneer je besluit geboortekaartjes te kopen bij albelli, dan worden de kaartjes geleverd in sets van tien, zo kun je ook een van de geboortekaartjes zelf bewaren. Ben je niet 100% tevreden over de geleverde kwaliteit? Dan krijg je van ons nieuwe kaartjes toegestuurd of je krijgt je geld terug. Twijfel daarom niet langer om bij albelli je geboortekaartjes te bestellen en ga direct aan de slag met het ontwerpen van je kaarten.


Rated 8.5 of 10 based on 9821 reviews
 
Vlot en goed

De nieuwjaarskaarten waren vlug klaar, goed afgewerkt en snel geleverd.
Lees meer

– Erna
 
 
Zeer mooie nieuwjaarskaartjes …

Zeer mooie nieuwjaarskaartjes ontvangen. Heel tevreden! En snel geleverd!
Lees meer

– Sisku
 
 
Ik vond het nieuwjaarskaartje heel mooi.

Ik vond het nieuwjaarskaartje heel mooi.
Lees meer

– Gerda
 

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×