Fotoboek maken op je Mac

Wil je een supermooi fotoboek maken op je Mac? Dat kan bij albelli

Fotoboek maken op je Mac

Fotoboek maken op je Mac

Download het programma
stars_plus

Verzamel je mooiste momenten in een prachtig fotoboek!

Met onze Mac software ontwerp je binnen een handomdraai een uniek album. Dit zijn de meest gebruikte functies in vogelvlucht.

Mac software bewerkingsopties

1. Extra opties
Via ‘Extra opties’ pas je heel eenvoudig de opties van je boek aan: wordt het een standaard kaft of toch een fotokaft? Je kunt hier ook kiezen voor Platliggend premium binding.

2. Diverse bewerkingsopties
Via de knoppenbalk vind je nog veel meer opties die het creëren van je fotoboek gemakkelijk maken, zoals het toevoegen van teksten en extra fotokaders.

3. Foto’s-tab
Op de Foto’s-tab vind je diverse bronnen van waaruit je foto’s kunt toevoegen. Als je al je afbeeldingen in de app Apple Foto’s bewaart, dan vind je hier direct je complete fotobiblioheek. De albelli-software werkt er naadloos mee samen. Zo is iedere foto op je Mac klaar om te worden opgenomen in je boek.

4. Versierselen
De rest van de tabjes in de zijbalk voorziet je van een hoop middelen waarmee je je album kunt personaliseren. Denk hierbij aan pagina indelingen, maar ook een grote verzameling cliparts, achtergronden, kaders en sjablonen.

5. Bewerkingsscherm
Dit is de plek om creatief te zijn en waar je boek vorm begint te krijgen. Voeg foto’s en diverse versierselen toe en ervaar het plezier van het maken van een gepersonaliseerd album.

6. Infovenster
In het info-venster worden diverse contextgevoelige opties weergegeven. Afhankelijk van wat je geselecteerd hebt in het bewerkingsscherm, toont het infovenster je instellingen met betrekking tot je foto-, tekst- of paginaopmaak. – Selecteer je een foto, dan kun je bijvoorbeeld de transparantie aanpassen en de rand bewerken, schaduw en foto-effecten toevoegen. – Selecteer je een pagina, dan kun je een pagina-achtergrond toevoegen of de magnetische marges gebruiken.

7. Overzicht fotoboek
Blader door het albumoverzicht om snel een indruk te krijgen van hoe je boek eruitziet. Of breng veranderingen aan: voeg extra pagina’s toe, verwijder overbodige pagina’s of sleep ze in een andere volgorde.

Onze Mac software is geschikt voor iedereen

Ga lekker creatief aan de slag of laat je snel helpen door de albelli Smart Assistant.

Creatief

Ben je graag creatief bezig, wil je de puntjes op de i zetten en je boek kunnen aanpassen tot in het kleinste detail? De Mac software van albelli biedt je alle benodigdheden.

- Flexibel uitlijnen en plaatsen van foto’s op alle pagina’s
- Bepaal zelf je layout
- Foto’s opmaken

Snel

Heb je veel foto’s, geen tijd om de beste uit te kiezen maar wil je toch echt een aandenken maken aan die fantastische vakantie, in de vorm van een fotoboek? Het programma van albelli heeft dé oplossing – de Smart Assistant.

- Automatische fotoselectie
- De beste indeling
- Volledige creatieve vrijheid nadat je boek is aangemaakt

Download het programma

Volledige integratie iPhoto

Al je Gebeurtenissen, Gezichten en Albums openen vanzelf in het programma. Zo wordt het fotoboek maken op je Mac nog eenvoudiger. Je foto’s sleep je direct je fotoboek in. Bewerk ze nu zoals jij wilt!

Apple look & feel

Het albelli fotoboekprogramma voor Mac werkt precies zoals jij gewend bent. Het gebruiksgemak, de prachtige weergave van je foto’s en het lekker swipen door je fotoboek. Vanaf nu maak jij je meest creatieve fotoboek gewoon op je Mac!

Vele creatieve mogelijkheden

Jij als Mac-gebruiker bent al creatief van aard. Daar past dit programma perfect bij. Staat je foto eenmaal op je pagina, dan kun je deze opmaken zoals jij wilt. Gebruik kaders, sjablonen, clipart of plaats de foto als achtergrond. Je hebt keuze uit vele foto-indelingen.

Professioneel gedrukt

Bij albelli drukken we je fotoboek professioneel af. Dus ben je een professional? Dan kun je met een gerust hart bij albelli een fotoboek op je Mac maken! Ben je onverhoopt toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon een nieuw fotoboek of je geld retour. Onze Klantenservice staat iedere dag van 9:00-21:00 voor je klaar.

Begin met je fotoboek op je Mac

Downloaden gaat snel en eenvoudig. Je kunt gelijk aan de slag! Het fotoboekprogramma voor Mac is een van de weinige desktopversies die er bestaat. Maak dus nu je albelli fotoboek op je Mac. Wil je een fotoboek op je Mac maken? Download het fotoboekprogramma, bekijk de formaten en start direct!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!