Verjaardagskalenders

Plaats de verjaardagen van familie en vrienden in een gepersonaliseerde kalender

Verjaardagskalenders

Plaats de verjaardagen van familie en vrienden in een gepersonaliseerde kalender


 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf € 14,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf € 14,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf € 14,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf € 14,95
  20 x 20 cm

Verjaardagskalenders

We streven ernaar om je verjaardagskalenders binnen 7 werkdagen na je besteldatum te bezorgen.

De leukste manier om verjaardagen te herinneren

Wil je eens wat anders dan de kant-en-klare verjaardagskalenders? Dan kun je bij albelli zelf eenvoudig en snel een verjaardagskalender maken met je eigen foto’s. Je kan de verjaardagskalender kopen en voor jezelf houden, maar het is ook ontzettend leuk om er een cadeau te geven. Zo kun je vrienden of familie verrassen met een kalender vol foto’s met jullie leukste momenten.

Verjaardagskalenders maken bij albelli

Een verjaardagskalender ontwerpen bij albelli is snel en eenvoudig. Voor elke kalendermaand kan je foto’s opladen en sleep je de foto's makkelijk op de juiste pagina's. Kies het aantal foto's per pagina, Vervolgens bepaal je de marges van de pagina's en geef je de achtergrond een leuke kleur. Natuurlijk kan je ook gebeurtenissen zoals verjaardagen en jubilea invullen op de kalender. Vul de pagina's met de vele clip art mogelijkheden. Zo kun je al jouw creativiteit in de verjaardagskalender kwijt. De opties zijn talrijk aanwezig, aan jou om aan de slag te gaan en er een mooie eigen verjaardagskalender van te maken.

Online verjaardagskalender maken met foto's

Een verjaardagskalender als cadeau geven is een goed idee. Gepersonaliseerd met enkele foto's en leuke afbeeldingen van uit de clipart. Zo kun je elke vriend of familielid blij maken met een verjaardagskalender welke je zelf ontworpen hebt. De verjaardagskalender online maken is eenvoudig met de software van albelli. Wanneer je de foto’s uitgezocht hebt, kun je binnen enkele klikken jouw verjaardagskalender bestellen bij albelli. Probeer het vandaag nog uit, want een verjaardagskalender maken levert behalve een mooi resultaat ook een hoop plezier op!

Een nieuwe verjaardagskalender voor 2018 of 2019

Een verjaardagskalender voor 2018 op deze manier eenvoudig zelf ontwerpen, maar je kan uiteraard ook al aan de slag gaan met een verjaardagskalender voor 2018. Het leuke is dat de kalender een volledig jaar in huis hangt en voor mooie herinneringen kan zorgen dankzij de foto's. Je kan tot 5 foto's per pagina plaatsen, eventueel een thema of persoon per maand. Hoe je alles schikt laten we aan jou over, wij zorgen er na het bestellen voor dat je een mooie verjaardagskalender bij je thuiskrijgt.

De leukste foto's in je kalender met verjaardagen

Op de maand waarin iemand jarig is kan je bijvoorbeeld een foto plaatsen van de jarige. Zo weet je precies wanneer een verjaardag er zit aan te komen. We vergeten al eens snel wie wanneer jarig is en met een kalender hou je alles makkelijk bij. Plaats de foto via albelli op de verjaardagskalender. Hoe scherper de foto hoe beter het resultaat. Is de geselecteerde foto niet van de juiste kwaliteit? Dan krijg je een melding dat de foto niet scherp afgedrukt wordt. Zo helpen wij je bij het maken van de mooiste verjaardagskalender.

Verjaardagskalender kopen? Direct online bestellen bij albelli

Een verjaardagskalender kopen dat doe je bij albelli met een gerust hart. Zoals altijd geniet je namelijk van onze 100% tevredenheidsgarantie. Ben je dus niet helemaal tevreden met het geleverde product? Dan levert albelli gratis een vervangend product of krijg je je geld terug. Tijdens het online bestellen helpen wij je bij het selecteren van de hoogste kwaliteit foto’s. Wanneer je de bestelling eenmaal voltooid hebt, gaan wij aan de slag met het printen van jouw verjaardagskalender.

Ga nu aan de slag!

Kies een van de ontwerpen op deze pagina om met je verjaardagskalenders aan de slag te gaan. Zodra je dat hebt gedaan, kun je aan het werk met ons fotoprogramma, waarin je je kalender kunt ontwerpen en bestellen.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)