Verjaardagskalenders

Plaats de verjaardagen van familie en vrienden in een gepersonaliseerde kalender


 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf €14,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf €14,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf €14,95
  20 x 20 cm

 • Verjaardagskalender Vierkant
  Vanaf €14,95
  20 x 20 cm

Verjaardagskalenders

We streven ernaar om je verjaardagskalenders binnen 7 werkdagen na je besteldatum te bezorgen.

Verjaardagskalender maken

We weten dat een verjaardag makkelijk vergeten wordt (maar zeg tegen niemand dat we dit gezegd hebben). Als je vaak dingen vergeet of er juist trots op bent dat je zo supergeorganiseerd bent, dan zijn verjaardagskalenders echt wat voor jou.

Schrijf de verjaardagen van al je vrienden en familie op je verjaardagskalender. Ze zijn er in verschillende maten en indelingen. Al onze verjaardagskalenders zijn beschikbaar met premium fotopapier of standaard papier. Voor onze kalenders met standaard papier kun je kiezen uit een matte, glanzende of extra matte afwerking. Onze premium fotokalenders zijn beschikbaar met een matte of glanzende afwerking.

Ontwerpideeën voor verjaardagskalenders

Voor het ontwerpen van je verjaardagskalenders heb je een verscheidenheid aan creatieve opties tot je beschikking, waaronder kaders en achtergronden, en je kunt ook je eigen tekst en afbeeldingen toevoegen. Om je verjaardagskalenders een thema te geven, kun je bijvoorbeeld een foto van een dierbare vriend of familielid gebruiken die in die maand jarig is. Plaats een foto van je moeder in mei en je vader in juli, of van je zus in mei en je beste vriend in juni.

Je kunt ook een collage maken met foto's van iedereen die in die maand jarig is, zodat je zowel de kalender als de foto's van die maand kunt gebruiken om te zien wie er bijna jarig is.

Natuurlijk kun je ook voor iets abstracters gaan: foto's van landschappen of zelfs kleurenpatronen. Dat kan je helemaal zelf kiezen.

Ga nu aan de slag!

Kies een van de ontwerpen op deze pagina om met je verjaardagskalenders aan de slag te gaan. Zodra je dat hebt gedaan, kun je aan het werk met ons fotoprogramma, waarin je je kalender kunt ontwerpen en bestellen.

Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)