1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Geboortekaartjes
0
dagen
0
uren
0
minuten
0
seconden
0
dagen
0
uren
0
minuten
0
seconden

40% korting op kaarten |  

Code: MERRYXMAS

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Bedankkaartjes geboorte

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes

Een baby krijgen is fantastisch, maar ook erg stresserend. Dankzij de bedankkaartjes voor baby's van albelli is er nu eindelijk een makkelijk mannier om al je fantastische vrienden en familie te bedanken die altijd voor je klaar stonden. Baby bedankkaartjes zijn perfect om je vrienden en familie te bedanken. Bij albelli kan je kiezen uit heel wat verschillende baby bedankkaartjes. Er zijn kaartjes voor meisjes en jongens, maar ook genderneutrale kaartjes en geboortkaartjes - de lijst is eindeloos. Bovendien is het een leuke herinnering aan je fantastische ervaring.

Gepersonaliseerde baby bedankkaartjes

Bij albelli kan je je bedankkaartjes voor baby's helemaal personaliseren. Je kan voor elk kaartje een andere tekst maken, zodat het echt uniek is. Bovendien is het ook de perfecte kans om creatief te zijn - tenminste als je daarvoor de tijd hebt tussen alle flesjes en luiers door! Een gepersonaliseerde kaart stuurt een speciaal bericht naar de ontvanger. Een bericht dat ze nooit zullen vergeten. Het maakt niet uit of je een gepersonaliseerd bedankkaartje voor je pasgeboren baby of een kaartje voor je baby die al zes maanden oud is, stuurt. Je vrienden en familie weten het toch wel te waarderen.

Baby bedankkaartjes met foto

Gepersonaliseerde baby bedankkaartjes met foto zijn nog leuker als geschenk! Bij albelli kan je foto's van je pasgeboren baby toevoegen om je bedankkaartje zo uniek mogelijk te maken. Kinderen groeien snel, een gepersonaliseerde foto is dan ook een permanente herinnering aan die eerste dagen - een snapshot van de snelle ontwikkeling van je baby. Familie en vrienden zullen deze herinnering eeuwig koesteren. Gepersonaliseerde baby bedankkaartjes met foto zijn tijdloos en kunnen voor altijd bewaard worden.

Maak en ontwerp je eigen baby bedankkaartjes

Maak en ontwerp je eigen baby bedankkaartjes met albelli. Met de albelli kaarteditor kan je je kaarten zowel online als offline ontwerpen. Er zijn heel wat verschillende stijlen, thema's, lettertypes en kleuren zodat je iets kan kiezen dat volledig bij jou en bij de persoonlijkheid van je baby past. Dankzij albelli kan je je designs op je computer opslaan (we weten allemaal hoeveel tijd pasgeboren baby's vragen). Hierdoor kan je je kaart verder afwerken wanneer je even tijd hebt. Je kan ook collages van je foto's maken zodat je je niet tot één foto moet beperken! Er zijn ook thema's beschikbaar zodat je het ontwerpen van je kaart eenvoudiger kan maken.

Bedankkaartjes baby jongen

Een nieuwe baby in de familie? Bekijk de albelli bedankkaartjes in het thema baby jongen. Er zijn heel wat verschillende kaartjes voor baby jongens beschikbaar. Denk je dat je kleine jongen eerder gek is op vrachtwagens of piraten? Bij albelli kan je alvast kiezen uit heel wat verschillende jongensachtige thema's.

Baby bedankkaartjes met meisje

Heb je een dochter mogen verwelkomen? Bespaar jezelf (en je familie en vrienden) de vraag of je baby een jongen of een meisje is door je geboortekaartje te ontwerpen met één van onze meisjesachtige designs. Kies uit verschillende tinten roos en paars zodat het mooi bij het geslacht van je baby past en zodat het zich van de rest onderscheidt.

Koop je baby bedankkaartjes bij albelli!

Koop je baby bedankkaartjes vandaag nog bij albelli. Wanneer je online op albelli.be koopt, heb je de kans om er meteen meerdere setjes te bestellen - zo bespaar je jezelf heel wat tijd! albelli accepteert vele verschillende betaalmogelijkheden, inclusief PayPal en AMEX. De albelli app is ook beschikbaar op iPhone en Android zodat je ook via je smartphone kan bestellen. Bedank al je vrienden en familie vandaag nog met albelli!

Waarom mensen van albelli houden

9 op basis van 246 beoordelingen

slim_arrow_left

Correct en rappe bediening


fernand vantyghem

Zalige kaartjes en super service Heel content


Mevr. Nathalie Leys - Kersbergen

Perfect zoals ik gehoopt had!


D'HOLLANDER MARGRIET

Supersnelle service en heel mooie kwaliteit


Stevens

Keurig en accuraat geleverd. Hoegenaamd geen opmerkingen.


Louis Cuylaerts

Dank voor de bestelling, keurig op tijd berzorgd en netjes zoals altijd!


Rik Verlinde
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!