1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Geboortekaartjes
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.

40% korting op kaarten |  

Code: MERRYXMAS

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Uitnodiging babyborrel

Vier de komst van de kleine! Kondig het nieuwste lid van je gezin aan.

Geboortekaartjes

Een baby krijgen is altijd spannend - niet alleen voor de nieuwe ouders, maar ook voor vrienden en familie! Iedereen wil er betrokken bij zijn en een handje toesteken. Met albelli kan je makkelijk uitnodigingen voor het ontmoeten van je baby maken zodat al je geliefden deel kunnen uitmaken van jullie avontuur. De geboorte van nieuw leven is een leuke tijd en die moet je uiteraard delen met je naasten.

Mooie geboorte uitnodigingen in verschillende stijlen

Bij albelli vind je heel wat verschillende stijlen geboortekaartjes waar je uit kan kiezen. Van mooie klassieke vintage uitnodigingen tot trendy moderne kaartjes, jij kiest zelf wat het best bij jouw gezin past! Alle stijlen kunnen gepersonaliseerd worden; je kan je favoriete kleuren en lettertypes zelf uitkiezen.

Maak en ontwerp geboortekaartjes

Met albelli kan je je eigen babykaartjes maken en ontwerpen. Stuur een geboortekaartje dat persoonlijk is. Je kan foto's toevoegen, het lettertype wijzigen en een leuke kleur uitkiezen. Je maakt het zo creatief als je zelf wil. Bovendien is het een leuke en ontspannen manier om even de stress van een nieuwe baby achter je te laten. Bij albelli kan je je ontwerpen gewoon opslaan op je computer, zo kan je er altijd terug aan werken wanneer je even tijd hebt tussen alle drukte heen! Door je geboortekaarten te personaliseren, verwelkom je echt iemand nieuw in de familie.

Uitnodigingen voor jongens en meisjes

Als je wat minder tijd hebt of als je het allemaal liever wat strakker ziet, kan je bij albelli kiezen uit verschillende thema's voor jongens en meisjes. Deze thema's zijn zo ontworpen zodat je de aankondiging van de geboorte van je baby probleemloos de wereld in kan sturen. Als je nog niet klaar bent om veel van je baby met iedereen te delen, zit je goed met de premium uitnodigingen van albelli voor meisjes en jongens. Met deze kaarten kan je de geboorte aankondigen zonder al teveel poespas, zo kan jij ondertussen genieten van je band met je kleintje.

Foto uitnodigingen voor je baby

Bij albelli kan je je eigen foto's toevoegen aan het geboortekaartje van je baby. Deel een vrolijke foto van je pasgeboren baby om hem of haar te verwelkomen in de wereld. Je kan zoveel foto's uploaden als je zelf wil en je kan er mooie collages mee maken. Misschien wil je wel een time-lapsefoto van de groei van je baby gedurende die negen maanden maken, of een schattige foto van hen met hun geboortegezichtje. Bij albelli kan je alvast helemaal zelf bepalen wat je wil! Neem je tijd: wanneer je creatief aan de slag gaat met je albelli foto's, herbeleef je ook een beetje je zwangerschap!

Koop geboortekaartjes voor je baby bij albelli!

Koop je geboortekaartjes voor je baby bij albelli. Je kan zowel onze online als offline fotoprogramma's gebruiken en je bepaalt zelf hoeveel tijd je eraan wil spenderen. Bestel online of via de albelli app beschikbaar voor iPhone en Android!

Waarom mensen van albelli houden

9 op basis van 254 beoordelingen

slim_arrow_left

Heel mooie kaarten, goede kwaliteit


Kurt

zeer tevreden maar een beetje teleurgesteld dat de kleuren zo flets uitvielen, zal wel aan de fotos liggen ...


Anne Van den Branden

Vele mogelijkheden van uitvoering, correcte aflevering


Martin & Lieve Bouckaert-Hollevoet

ik werk alleen maar met Albelli voor boeken en kaarten zeer mooie kwaliteit ik maak in fotoshop eerst mijn kart en doe dan verder met Albelli


Rita De CLercq

mooie kwaliteit


Mevr. Edith Hamblok

Heel mooi afgewerkt


An
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!