Zwangerschapskaarten

Bestel bij albelli een mooie, zelfontworpen zwangerschapskaart met foto, om jouw geluk op een originele manier met iedereen te delen.

  • Zwangerschapskaarten maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen
Maak je zwangerschapskaartkaarten

Zwangerschapskaarten

Zwanger van jouw eerste kindje of breidt jullie gezin uit met een nieuw broertje of zusje? Dan wil je dat prille geluk vast zo snel mogelijk delen met je familie en vrienden. Want wat is er mooier dan samen uitkijken naar dat nieuwe leven? Zo’n speciale gelegenheid vraagt natuurlijk om een aangepaste in verwachting kaart. Je denkt misschien dat er niet zoveel zwangerschapskaarten op de markt zijn. Niets is minder waar, want bij albelli maak je ze gewoon zelf. Ontwerp een leuk kaartje voor jouw zwangerschap op basis van een creatie uit onze ruime collectie en geef je in verwachting kaart een heel eigen toets.

Zwangerschapskaarten maken

Zwangerschapskaarten maken is niet eens zo moeilijk als het misschien lijkt. Je kunt er zelfs een mooie foto aan toevoegen of bijvoorbeeld een echo van de baby zelf. Het kan ook leuk zijn om de grote broer of zus de komst van jullie jongste spruit te laten aankondigen. Op de website van albelli ontwerp je jouw wij zijn zwanger kaart helemaal naar jouw smaak. Want zo’n speciale gebeurtenis vraagt natuurlijk om een persoonlijke toets.

Zwangerschapskaarten bestellen? Begin direct bij albelli!

Wacht dus niet langer om jouw zwangerschapskaarten te bestellen en je geluk van de daken te schreeuwen. Op de website van albelli vind je zeker ontwerp dat je bevalt. Voeg een mooie foto toe en een persoonlijke tekst die bij jou past. Zo wordt jouw kaart met aankondiging van de zwangerschap even uniek als je baby zelf. Je kiest zelf hoeveel zwangerschapskaarten je bestelt en albelli drukt ze voor jou af op het beste kwaliteitspapier.