Verhuiskaarten maken

Ga je binnenkort verhuizen? Laat het vrienden en familie weten met een unieke verhuiskaart. Zoek een leuke foto, bedenk een leuke tekst en ga direct aan de slag. Met albelli kun je zelf snel en eenvoudig verhuiskaarten maken.

  • Verhuiskaarten maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen
Maak je verhuiskaarten

Originele verhuiskaarten maken

Wanneer je net verhuisd bent, wil je natuurlijk aan vrienden, familie en kennissen laten weten waar ze voortaan terecht kunnen voor een bezoekje of een leuk kaartje. Een originele en leuke manier om dit te doen is door een verhuiskaart met foto te maken die in het oog springt. Eerst en vooral kun je een verhuiskaart maken met een extra boodschap. Zo zal je bijvoorbeeld een andere boodschap drukken op de nieuwe woning kaart dan wanneer je een verhuiskaart bij samenwonen creëert. Je kunt er eventueel een leuke tekening of foto bij zetten met een kwinkslag of een quote die blijft hangen.

Ontwerp verhuiskaarten met foto

Een verhuiskaart met foto blijft het beste in het geheugen van je contacten hangen en met een beetje geluk wordt de kaart nadien bewaard. Je kunt zelf een verhuiskaart maken met een eigen foto of voor een prent of foto kiezen die aansluit bij je nieuwe woonst. Wanneer je verhuiskaarten gaat ontwerpen, is het vooral belangrijk om voor unieke designs en felle kleuren te kiezen. Originele verhuiskaarten houden je vrienden veel langer bij dan het standaard zwart-wit kaartje met enkel de essentiële informatie. Laat je hele gezin poseren en trek gekke bekken of kies voor je mooiste outfit. Is de verhuiskaart met foto echt geslaagd, dan belandt die waarschijnlijk op de kast.

Maak je verhuiskaart zelf

Zelf een verhuiskaart maken zorgt er niet alleen maar voor dat je veel meer vrijheid hebt in de keuze van zowel je ontwerp, kleuren als informatie, het is ook gewoon heel leuk om te doen. Adreswijzigingskaarten worden omgetoverd tot creatieve verhuiskaarten die veel meer vertellen dan je nieuwe straat en stad. En iedereen krijgt toch liever leuke verhuiskaarten of grappige verhuiskaarten, dan saaie berichtjes die alleen maar functioneel zijn. Eventueel kun je de verhuiskaarten in een keer koppelen aan een leuke housewarming waarbij iedereen dadelijk gebruik kan maken van je kaartje om je nieuwe woonst te bewonderen.

Hoe maak je een verhuiskaart?

Een persoonlijke verhuiskaart kun je eenvoudig ontwerpen met de editor of apps van albelli. Kies eerst of je dubbele- of een enkele fotokaarten wilt gaan maken. Trots op je nieuwe woning? Plaats dan een eigen foto op de voorkant van je verhuiskaart. Je kunt vervolgens uit twee soorten papier met een glanzende, matte of extra matte afwerking kiezen. Daarnaast is het mogelijk om zelf de achtergrondkleur en eventuele clipart te kiezen. Ook het selecteren van een themakader of omlijsting van je verhuiskaart behoort tot de mogelijkheden. Rond je ontwerp af door het kiezen van het formaat van je verhuiskaart (10×10 cm of 15×15 cm) en selecteer het aantal pakketjes verhuiskaarten dat je wilt ontvangen. Let wel op dat het alleen mogelijk is de verhuiskaarten in setjes van 10 te bestellen. Bij elke set ontvang je gratis witte enveloppen, zodat je direct kan beginnen met het versturen van je persoonlijke verhuiskaarten.

Verhuiskaarten bestellen bij albelli

Bij albelli kun je online een verhuiskaart maken voor al je vrienden en familie. Een eenvoudig en sober design is mogelijk, maar ook creatieve, unieke verhuiskaarten bestellen doe je in een mum van tijd. Je ontwerpt alles online en gaat zelf een verhuiskaart maken zoals jij het wilt. Start met je adres en eventuele andere gegevens die je wilt doorgeven en vul dan aan met extra’s. Bestel voldoende verhuiskaarten voor iedereen die je op de hoogte wilt stellen van je verhuizing. Het is beter om nog enkele kaarten achter de hand te houden voor de contacten die je vergeten bent, dan om nadien nog extra bestellingen te moeten plaatsen. Dan rest je enkel nog postzegels te voorzien en je kunt aan de slag met het doorgeven van je nieuwe adres.