1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Uitnodigingen communie

Uitnodigingen communie

Uitnodigingen communie

Binnenkort is het zover. Jouw zoon of dochter doet zijn of haar communie. Of het nu gaat om de eerste communie of de plechtige communie: het blijft sowieso een heel speciaal moment in jullie gezinsleven. Eentje dat jullie altijd zullen meedragen als een onvergetelijke familiedag. Want uiteraard willen jullie deze unieke gebeurtenis ook delen met oma's en opa's, tantes, nonkels en jullie beste vrienden. Daarom willen jullie enkel de mooiste uitnodiging voor het communiefeest van jullie kind. Bij albelli ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij helpen je om de uitnodigingen voor jullie communie zelf te ontwerpen zodat jouw kind ze een heel persoonlijke touch kan geven. Jullie gasten zullen versteld staan wanneer ze één van jullie prachtige en originele communie uitnodigingen in de postbus krijgen!

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 156 beoordelingen

slim_arrow_left

De kwaliteit van mijn afgedrukte fotokaarten was niet goed. Je zag de korrel redelijk duidelijk, ondanks dat mijn foto van heel hoge kwaliteit was (>10 MB).


Anoniem

Ik heb inderdaad voor kerst zelf een kaart liggend ontworpen bij Albelli. Bij de eerste print out was ik niet tevreden omdat de kleurafdruk aan de achterkant strepen vertoonde. Dit heb ik onmiddellijk gemeld en Albelli heeft de kerstkaarten onmiddellijk herdrukt met de perfecte kwaliteit. Bijgevolg heb ik kunnen rekenen op een perfecte na service! Toch een kleine tip: bij controle van het geproduceerd product had men dit onmiddellijk kunnen zien en had men dadelijk kunnen reageren wat kostenbesparend had kunnen zijn voor het bedrijf. Ik werk voor mijn fotoboeken altijd met Albelli omdat de kwaliteit zeer hoogstaand is; de software heel gebruiksvriendelijk en heel veel mogelijkheden biedt. Ik ben en blijf een trouwe klant.


Marina

ze zijn heel mooi en snel gedaan


marleen

Geen proefdruk, wel snelle levering met mooie korting (-50%)! Speciaal met mooie, witte vierkante enveloppe erbij.


Sylvie

PRIMA PRODUKT


Gino Hanseeuw

Zeer tevreden over de kwaliteit, de service en leveringstermijn


Hugo Van Nerum
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!