1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Uitnodigingen communie
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.

30% korting op kaarten |  

Code: BOEKEN22

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Uitnodigingen communie

Kondig de eerste communie aan met speciale uitnodigingen. Kies uit traditionele of eigentijdse ontwerpen, maak het speciaal met je favoriete foto's en voeg een persoonlijke boodschap toe. Zo maak je een communie uitnodiging die past bij deze bijzondere gebeurtenis.

Uitnodigingen communie

Binnenkort is het zover. Jouw zoon of dochter doet zijn of haar communie. Of het nu gaat om de eerste communie of de plechtige communie: het blijft sowieso een heel speciaal moment in jullie gezinsleven. Eentje dat jullie altijd zullen meedragen als een onvergetelijke familiedag. Want uiteraard willen jullie deze unieke gebeurtenis ook delen met oma's en opa's, tantes, nonkels en jullie beste vrienden. Daarom willen jullie enkel de mooiste uitnodiging voor het communiefeest van jullie kind. Bij albelli ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij helpen je om de uitnodigingen voor jullie communie zelf te ontwerpen zodat jouw kind ze een heel persoonlijke touch kan geven. Jullie gasten zullen versteld staan wanneer ze één van jullie prachtige en originele communie uitnodigingen in de postbus krijgen!

Onze klanten houden van onze fotokaarten

4.5 op basis van 461 beoordelingen

slim_arrow_left

fotokaarten aangemaakt voor pl communie. Was makkelijk en ook goed aanpasbaar. Zeer tevreden. Ook van de snelle levering. Top !


Marianne

mooi afgewerkt en mooi papier altijd tevreden


Rita De CLercq

Mooie afwerking Snelle levering


Catharina Vlaemynck / De Witt

Perfecte afwerking en levering


Danny Vercaigne

Prachtig resultaat


Jos Engels

Heel wat mogelijkheden om gebruik te maken van een voorontwerp, met ondertussen een gamma aan keuzes van achtergrond, kaders, indeling van foto's, clipart, ... geven een booster aan je eigen creativiteit. Leuk om met Albelli te werken. En ... regelmatig krijg je een stevige korting die graag meegenomen is, waarvoor dank aan het team!


Els
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!