1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Bedankkaartjes communie
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.

30% korting op kaarten |  

Code: BOEKEN22

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Bedankkaartjes communie

Maak bedankkaarten voor iedereen die de communie memorabel heeft gemaakt. Al onze bedankkaartjes kan je gemakkelijk personaliseren. Kies een ontwerp dat je leuk vindt voor je uitnodigingen, pas ze aan met een lief dankwoord en voeg je favoriete foto's van die dag toe.

Bedankkaartjes communie

Heeft je zoon of dochter net zijn of haar communie gevierd? Dan is het nu hét ideale moment om iedereen die ertoe bijgedragen heeft om van die speciale dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken te verrassen met mooie communie bedankkaartjes. Wil je graag een creatief en persoonlijk ontwerp dat je bovendien helemaal zelf kunt maken? Bestel dan nu online bij albelli jouw eigen bedankkaartjes. albelli heeft een ruim aanbod originele bedankkaartjes voor communies. Zo vind je zeker de geschikte communiekaartjes als bedanking voor jouw vrienden en familie.

Onze klanten houden van onze fotokaarten

4.5 op basis van 461 beoordelingen

slim_arrow_left

fotokaarten aangemaakt voor pl communie. Was makkelijk en ook goed aanpasbaar. Zeer tevreden. Ook van de snelle levering. Top !


Marianne

mooi afgewerkt en mooi papier altijd tevreden


Rita De CLercq

Mooie afwerking Snelle levering


Catharina Vlaemynck / De Witt

Perfecte afwerking en levering


Danny Vercaigne

Prachtig resultaat


Jos Engels

Heel wat mogelijkheden om gebruik te maken van een voorontwerp, met ondertussen een gamma aan keuzes van achtergrond, kaders, indeling van foto's, clipart, ... geven een booster aan je eigen creativiteit. Leuk om met Albelli te werken. En ... regelmatig krijg je een stevige korting die graag meegenomen is, waarvoor dank aan het team!


Els
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!