Bedankkaartjes communie

Bedankkaartjes communie

Bedankkaartjes communie

Bedankkaartjes communie

Heeft je zoon of dochter net zijn of haar communie gevierd? Dan is het nu hét ideale moment om iedereen die ertoe bijgedragen heeft om van die speciale dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken te verrassen met mooie communie bedankkaartjes. Wil je graag een creatief en persoonlijk ontwerp dat je bovendien helemaal zelf kunt maken? Bestel dan nu online bij albelli jouw eigen bedankkaartjes. albelli heeft een ruim aanbod originele bedankkaartjes voor communies. Zo vind je zeker de geschikte communiekaartjes als bedanking voor jouw vrienden en familie.

Bedankkaartjes communie zelf maken

Bij albelli kun je de bedankkaartjes voor jouw communie helemaal zelf maken. Kies een leuke foto van jezelf op jouw mooiste dag of een andere afbeelding die je mooi vindt en ga aan de slag. Dankzij ons gebruiksvriendelijk ontwerpprogramma is het heel eenvoudig om je creatieve communie bedankkaarten zelf te maken. Je kunt de ontwerpen helemaal aan jouw smaak en stijl aanpassen. Zo wordt jouw bedankingskaartje een speciale attentie die jouw vrienden en familie nog lang zullen koesteren.

Bedankkaartjes eerste communie

Vierde jouw kleine kapoen zijn of haar eerste communie? Speciaal voor de jongste feestvarkentjes hebben we een reeks bedankingskaartjes voor eerste communie. De vormgeving is helemaal op maat van hun leeftijd zodat ze zeker zonder moeite eerste communie bedankingskaartjes zullen vinden die passen bij hun persoonlijkheid.

Bedankkaartjes communie ontwerpen en afdrukken

Natuurlijk wil ook jij graag originele bedankkaartjes voor de communie van jouw kind. Maar hoe begin je daaraan? Gelukkig maakt albelli het jou graag gemakkelijk. Je kunt heel eenvoudig online bedankkaartjes communie ontwerpen. Helemaal hoe jij het wil. Je kunt zelfs een stralende foto toevoegen van de onvergetelijke dag. Klaar met ontwerpen? Bestel het juiste aantal exemplaren en laat de communie bedankkaarten door ons afdrukken op hoogwaardig kwaliteitspapier.

Bedankkaartjes communie bestellen bij albelli? Begin direct!

Je kunt jouw persoonlijke bedankkaartjes communie meteen online bestellen. Zo kun je direct aan de slag met jouw creatieve ideeën. Volg de eenvoudige stappen om je bedankkaartjes communie te bestellen en te ontwerpen naar jouw eigen smaak. Zo heb je in een mum van tijd een uniek design gemaakt waarmee je jouw vrienden en familie vast heel blij zal maken. Aarzel dus niet langer en bestel snel jouw bedankkaarten communie!

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×

De minimale afmetingen voor een vierkante zending zijn 140 x 140 mm. Indien je graag 10x10 cm kaartjes per post naar de ontvanger wilt sturen, raden we je aan een ander formaat te selecteren of de kaartjes in een grotere envelop te verzenden. Vierkante kaarten van 15x15 cm moeten gefrankeerd worden aan het tarief van niet-genormaliseerde zendingen.

Lees meer op de website van bpost.

Terug
×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×