1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Bedankkaartjes communie

Bedankkaartjes communie

Bedankkaartjes communie

Heeft je zoon of dochter net zijn of haar communie gevierd? Dan is het nu hét ideale moment om iedereen die ertoe bijgedragen heeft om van die speciale dag een onvergetelijke gebeurtenis te maken te verrassen met mooie communie bedankkaartjes. Wil je graag een creatief en persoonlijk ontwerp dat je bovendien helemaal zelf kunt maken? Bestel dan nu online bij albelli jouw eigen bedankkaartjes. albelli heeft een ruim aanbod originele bedankkaartjes voor communies. Zo vind je zeker de geschikte communiekaartjes als bedanking voor jouw vrienden en familie.

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 159 beoordelingen

slim_arrow_left

super product !!!


Marc

De kwaliteit van mijn afgedrukte fotokaarten was niet goed. Je zag de korrel redelijk duidelijk, ondanks dat mijn foto van heel hoge kwaliteit was (>10 MB).


Anoniem

Ik heb inderdaad voor kerst zelf een kaart liggend ontworpen bij Albelli. Bij de eerste print out was ik niet tevreden omdat de kleurafdruk aan de achterkant strepen vertoonde. Dit heb ik onmiddellijk gemeld en Albelli heeft de kerstkaarten onmiddellijk herdrukt met de perfecte kwaliteit. Bijgevolg heb ik kunnen rekenen op een perfecte na service! Toch een kleine tip: bij controle van het geproduceerd product had men dit onmiddellijk kunnen zien en had men dadelijk kunnen reageren wat kostenbesparend had kunnen zijn voor het bedrijf. Ik werk voor mijn fotoboeken altijd met Albelli omdat de kwaliteit zeer hoogstaand is; de software heel gebruiksvriendelijk en heel veel mogelijkheden biedt. Ik ben en blijf een trouwe klant.


Marina

ze zijn heel mooi en snel gedaan


marleen

Geen proefdruk, wel snelle levering met mooie korting (-50%)! Speciaal met mooie, witte vierkante enveloppe erbij.


Sylvie

PRIMA PRODUKT


Gino Hanseeuw
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!